Idei de concediu 2022 – vacanțe exotice și croaziere

de WTA.ro

Îți dorești un concediu perfect? Relaxare, distracție, experiențe de călătorie inedite, de toate acestea ai nevoie pentru a ieși din rutina de zi cu zi, mai ales după aceste vremuri dificile. Pentru a te bucura din plin de concediul tău, o croazieră în cele mai inedite locuri exotice din lume este cea mai bună soluție. Iată în ce locuri inedite poți ajunge și cum te poți bucura cât mai mult de experiența unei vacanțe exotice.

Croazierele, pentru vacanțe în locuri de vis 

Alegerea unei croaziere ca modalitate de a-ți petrece vacanța este un vis pe care acum ți-l poți îndeplini. Ai împachetat o singură dată și ai pornit la drum, dar locurile pe care le poți vedea într-o singură excursie sunt nenumărate. Prietenoase cu conceptul de familie, croazierele îndeamnă la socializare, la petrecerea timpului într-un mod plăcut, în cadru restrâns. 

Mai mult decât atât, poți beneficia de o vacanță all-in-one și chiar dacă ești cazat în aceeași cameră, poți vizita numeroase destinații, din diverse țări. Într-adevăr, primul aspect pe care o croazieră îl implică este diversitatea, respectiv multitudinea de posibilități pe care ți-o oferă.  

Cele mai citite articole

America de Sud, Hawaii, Caraibe, Mediterana, fiordurile norvegiene sau Asia, toate acestea ți se aștern dinainte și te așteaptă să le explorezi la bordul navelor mai mici sau mai mari. De la mega vasele de croazieră Royal Caribbean sau Norwegian Cruise Line la vasele mici de croazieră Crystal Cruises, Windstar Cruises sau Seabourn Cruise și multe altele, oricare dintre acestea te așteaptă să te conducă spre îndepărtatele ținuturi ale lumii. 

Vacanțele în locuri exotice preferate chiar și de cei pretențioși

Chiar dacă atunci când vine vorba de vacanță ești o persoană mofturoasă, când vine vorba de alegerea unei vacante exotice nimic nu îți va mai părea neplăcut. Locuri impresionante care se lasă descoperite de turiști din întreaga lume te așteaptă acum și pe tine în sesiuni interminabile de răsfăț. Apele cristaline din Bahamas sau peisajele impresionante din Thailanda, cultura Japoniei sau natura în starea sa pură a insulei Mauritius, Hawaii, Costa Rica sau Riviera Maya Mexic sunt doar câteva dintre posibilitățile de vacanțe exotice din care poți alege. 

O vacanță petrecută pe o insulă îndepărtată, unde natura sălbatică își deschide brațele pentru a te lăsa să o explorezi, plajele cu nisip auriu și apele impecabile care te așteaptă să te răcorești, toate acestea îți stau la dispoziție pentru vacanța perfectă din acest an.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa