Idei deosebite de cadouri pe care sa le faci mamei tale de Crăciun

de WTA.ro

Crăciunul este sărbătoarea care ne aduce pe toți mai aproape unii de alții, dar și momentul în care ne revedem cu toți cei dragi și sărbătorim împreună cele mai frumoase momente. Iar această sărbătoare este ocazia ideală de a-i mulțumi mamei tale pentru toată grija pe care ți-o poartă, oferindu-i un cadou deosebit de Crăciun. Iar dacă ai nevoie de inspirație, iată câteva idei care ți-ar putea fi de folos!

Un espressor de cafea

Dacă mama ta își începe fiecare dimineață cu o cană de cafea, atunci o poți surprinde de Crăciun cu un espressor modern, de ultimă generație. Astfel, de fiecare dată când își va savura cafeaua, mama ta își va aduce aminte de tine și de surpriza frumoasă pe care i-ai făcut-o.  Iar dacă vrei să îi oferi mamei tale un cadou complet, nu uita să adaugi pe listă și o cutie de capsule cu cafea premium, pentru o savoare mai intensă.

Un set de șosete călduroase

Un cadou ideal pentru perioada sărbătorilor de iarnă ar fi un set de șosete călduroase, pe care mama ta să le poată purta cu drag de Crăciun. Poți alege șosete cu modele festive, sau unele cu modele haioase, care să îi aducă zâmbetul pe buze de fiecare dată când le va purta. Și nu uita să alegi un ambalaj special pentru ele, în ton cu spiritul sărbătorilor.

O brățară deosebită

De Crăciun este momentul perfect în care îi poți mulțumi mamei tale pentru toată grija și afecțiunea pe care ți le oferă zi de zi. Și poți face acest lucru, oferindu-i un cadou deosebit mamei tale, cum ar fi o brățară din argint, însoțită de un mesaj plin de emoție. În gama de bijuterii Pandora originale poți găsi o brățară cu totul specială, care să îi aducă mamei tale un motiv în plus de bucurie.

Decorațiuni pentru casă

Cu siguranță mama ta se străduiește an de an să pregătească cele mai delicioase preparate pentru Crăciun, așa că îi poți oferi în dar accesoriile potrivite pentru decorarea mesei festive, unde îi veți avea alături pe toți membrii familiei. Poți alege câteva lumânări cu parfum de brad sau scorțișoară, șervețele textile cu modele de Crăciun, dar și câteva aranjamente din crenguțe de brad, conuri și vâsc, pe care să le puteți așeza în centrul mesei.

Cele mai citite articole

Iar dacă vrei să optezi pentru altfel de decorațiuni, poți alege câteva ghivece cu plante care vor înfrumuseța balconul mamei tale sau câteva tablouri cu fotografii de familie, care ar arăta minunat pe rafturile din bibliotecă.

O carte

O carte bună i-ar face mamei tale serile de weekend mult mai frumoase, așa că poți alege un astfel de cadou pentru Crăciun. Alege o poveste captivantă, plină de emoție și de suspans, cum este celebrul roman „Parfum de femeie”, care a fost și ecranizat 1974, cu Al Pacino în rolul principal. De asemenea, poți opta și pentru romanul „Mănâncă, roagă-te, iubește”, care spune povestea unei femei în vârstă de 30 de ani, care decide să plece singură în lume, pentru a se redescoperi.

O poșetă chic

Dacă mama ta este pasionată de modă și știe care sunt ultimele trenduri, atunci o poșetă chic ar fi cadoul ideal pentru ea. În cazul în care alegi o poșetă de umăr, optează pentru un model plat, care să nu adauge volum. Iar dacă vei alege o poșetă de mână, poți opta pentru un model voluminos sau pentru un clutch elegant, pe care mama ta îl va putea purta la ocazii speciale.

Așadar, acestea sunt doar câteva idei de cadouri din care te poți inspira pentru a alege un dar special pentru mama ta. Dacă îi cunoști stilul, hobby-urile și nevoile, va fi ușor să găsești cel mai frumos cadou de Crăciun, care să îi aducă zâmbetul pe buze mamei tale.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa