În situații de criză, oamenii se mobilizează – VIVID Neamț / Asociația Comunitatea Noastră, eroii din spatele eroilor sistemului medical

de WTA.ro

VIVID Neamț (www.vividneamt.ro) este o inițiativă comunitară, care reunește antreprenori, ONG-uri și alți binevoitori responsabili de gestionarea situației provocate de COVID-19.

Vivid Neamț a fost creat cu scopul de a ajuta, iniția, recomanda, proteja și susține pe cei care au nevoie, din punct de vedere moral, financiar și material. Donațiile strânse sunt folosite în această perioadă de criză generată de COVID-19 pentru achiziționarea de aparatură medicală și echipament de protecție pentru Spitalul Județean, DSP, ISU, IPJ, Serviciul Ambulanță și lista continuă.

Asociația Comunitatea Noastră, prin proiectul VIVID, se adresează comunității nemțene și nu există apartenență la vreo grupare politică. Suntem apolitici, suntem români și în aceste momente de criza dispar sentimentele politice și toți trăim sub aceeași umbrelă numită România. În rest, să știți că am muncit extraordinar de mult timp de 10 zile, care nu știm când au trecut. Nu am avut weekend, nu am avut program de 8 ore, a fost program zi și noapte. Am vrut să arătăm că suntem încă vii și suntem o comunitate nemțeană puternică și solidară. În concluzie, am arătat și așa vom fi pana la sfârșit! Vrem să dăm ce este mai bun din noi „Acasă”. Mulțumim tuturor companiilor din Neamț și din țară pentru implicare, încredere și sponsorizări! Mulțumim oamenilor de afaceri nemțeni care s-au implicat personal în a ajuta desfășurarea acestei campanii numite de noi VIVID! ”, au declarat cei de la VIVID Neamț.

Am reușit împreună (donatori, organizații suport, voluntari și susținători) să ne atingem obiectivul propus exact acum o săptămână: 100.000 EURO! Însă nu ne oprim aici! Următorul obiectiv este să atingem suma de 200.000 EURO. Am început exact acum o săptămână: o mână de oameni care s-au reunit în online și au decis că nu pot rămâne nepăsători! Suntem voluntari cu toții: antreprenori, oameni de comunitate, medici, preoți, specialiști, elevi, experți și reprezentanți din diferite domenii. Suntem oameni și știm că, într-un astfel de moment, numai dacă ne unim forțele putem să trecem cu bine peste obstacole!Pentru ce? Pentru Neamț cu oameni sănătoși.
Pentru că noi credem în rețeaua inimilor!

VIVID Neamț

Se mai dorește achiziționarea a:

  • 5 monitoare de funcții vitale
  • 1 ventilator medical High-End
  • 3 ventilatoare medicale
  • 12 injectomate
  • 2 defribilatoare
  • kit-urile de testare pentru aparatul RT-PCR

CUM POȚI AJUTA?

TRANSFER BANCAR
Titular: ASOCIATIA COMUNITATEA NOASTRA
Cont IBAN LEI: RO86BTRLRONCRT0380807402
Cont IBAN EURO: RO63BTRLEURCRT0380807401
Cont IBAN USD: RO67BTRLUSDCRT0380807401
BIC/SWIFT: BTRLRO22
Banca: Banca Transilvania, Sucursala Piatra Neamț
Adresa băncii: Bd. Decebal, Nr. 3

Cele mai citite articole

Alte modalități de donații aici (click).

Pagina de Facebook aici.

„Multumim tuturor celor care contribuiti si sprijini aceasta campanie. Doctorii si asistentele au o bucurie enorma sa vada ca sunt sustinuti de comunitate, desi au zile extrem de grele din punct de vedere profesional. Primim de la ei zilnic mesaje de multumire si zambete, chiar daca ochii sunt plini de cearcane si se citeste epuizarea pe chipurile lor. ”

VIVID Neamț

Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț aduce mulțumiri călduroase tuturor celor implicați în proiectul VIVID Neamț, organizatori și donatori. Prin contribuția dumneavostră, a tuturor, a fost îmbunătățită siguranța atât a personalului, cât și a pacienților noștri.

Cu deosebită considerație pentru eforturile depuse, Echipa Managerială a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț

Impact – Vivid Neamț până în prezent:

O mică parte dintre EROI

FOTO: VIVID NEAMȚ

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa