Incendiu la o șură din Axente Sever | Foto

de WTA.ro

Nova Tv Medias

Luni după-amiază s-a produs un incendiu la o șură din Axente Sever.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri militari, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd în localitatea Axente Sever, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta la acoperișul unei șure. Acesta a fost lichidat după aproximativ două ore. La fața locului au intervenit în sprijin și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Axente Sever.

„Cauza probabilă de producere a acestui eveniment a constituit-o utilizarea focului deschis în spații deschise. Proprietarii au efectuat igienizarea terenului prin arderea vegetației uscate, fără a respecta normele de apărare împotriva incendiilor, astfel s-a propagat la respectiva construcție. Pagubele înregistrate au fost multiple.

Cele mai citite articole

A ars acoperișul șurei în totalitate pe o suprafață de circa 80 metri pătrați, dar și aproximativ 600 kilograme de fân. De asemenea a fost afectată șura din vecinătate, circa patru metri pătrați din acoperiș și circa opt metri pătrați dintr-un perete” a precizat Valentin Larie, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Articolul Incendiu la o șură din Axente Sever | Foto apare prima dată în Nova Tv Medias.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa