Incendiu mortal la Dej | Un barbat a ars de viu intr-un incendiu de vegetatie scapat de sub control- FOTO

de WTA.ro

Incendiu mortal la Dej. Un barbat in varsta de 65 de ani si-a pierdut viata in aceasta dupa-amiaza, fiind gasit inconstient in mijlocul unui incendiu de vegetatie. Medicii de pe ambulanta au incercat sa il reususciteze zeci de minute, insa a fost in zadar.

Pompierii au fost alertați în această după-amiază să stingă o ardere de vegetație uscată scăpată de sub control, pe strada Bistritei din Dej, unde au găsit un bărbat fără semnale vitale.  În momentul in care au ajuns la fata locului, pompierii au gasit, întins pe jos, un bărbat de 65 de ani care nu mai prezenta semnale vitale. Salvatorii, care erau instruiți pentru acordarea primului ajutor calificat, au început imediat manevrele de resuscitare și au solicitat sprijinul echipajelor medicale. Din păcate, corpul bărbatului nu a mai răspuns manevrelor salvatoare, deși acestea au fost făcute mai bine de o oră și 30 de minute.

Cele mai citite articole

Arderea a cuprins cca 1 ha de vegetație uscată/mărăciniș și nu a pus probleme pompierilor în ceea ce privește controlul focarelor incendiului. S-a evitat extinderea focului peste gardul unei companii, aflate în apropiere, care avea depozitate mai multe butelii de oxigen, dar și la câteva hale aflate în apropiere. Stingerea flăcărilor a fost finalizată în aproximativ o oră de la anunțarea focului.

The post Incendiu mortal la Dej | Un barbat a ars de viu intr-un incendiu de vegetatie scapat de sub control- FOTO appeared first on Dejeanul.ro Suntem deja acolo !.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa