INCORECT. Mureșeni blocați în case, indivizi la restaurant, de Paște!

de WTA.ro

INCORECT. Mureșeni blocați în case, indivizi la restaurant, de Paște!

Vom încerca să relatăm foarte pe scurt următoarea situație, deoarece nu merită multă atenție din partea noastră și a nimănui, ci doar puțină atenție din partea autorităților competente, care sperăm să fie una promptă, venită negreșit. Astfel, avem una bucată individ din primăria Târgu Mureș, maior claudiu (una dintre mâinile primarului florea dorin) care se laudă pe facebook cu participarea la o petrecere de Paște într-un restaurant public, contrar ordonanțelor în vigoare, nu mai vorbim de respectul față de sutele de mii de mureșeni care și-au sărbătorit Paștele închiși în case, departe de părinți sau de cei dragi.

Așadar, pe principiul “prostul dacă nu-i fudul parcă nu e prost destul”, postează profitorul de imagine pe timp de pandemie și pe banii noștri (vezi detalii aici), pe facebook, imagini cu mese îmbelșugate întinse în restaurantul Casa Bunicii din Tîrgu Mureș, cu multe farfurii care-și așteaptă petrecăreții. Toți într-un loc public, mai mulți de 3 și cu siguranță nu toți rude. Cam la fel au procedat, ieri, câțiva tupeiști cu ceafa lată, înainte de sosirea forțelor de ordine, făcând live pe facebook cu mese pline și mulți participanți. Mai rămâne și întrebarea oare ce a trecut în declarația pe propria răspundere la scopul și destinația din imagini.

Cele mai citite articole

În tot acest timp, prefectura Mureș ne anunță că autoritățile competente au amendat sute de mureșeni cu sume imense (detalii aici). Acum, rămâne de văzut dacă ne anunță prefectura Mureș și măsurile luate în acest caz, în urma solicitării făcute de noi. Sperăm să revenim curând cu răspunsul, deoarece de data asta l-am solicitat prin noul membru atras în echipa prefecturii, Alin Popoviciu, de la care avem încă speranță de mai multă transparență, așa cum ne-a obișnuit până acum.

MS / Foto: colaj

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa