INCREDIBIL! Testările Covid-19 din Mureș, sistate de Paște?!? Apel disperat al unei asistente medicale!

de WTA.ro

Simona Loredana Smoleac, asistentă medicală din Târgu-Mureș aflată la domiciliu, în autoizolare, a scris vineri, 10 aprilie, pe grupul intitulat ”Împreună pentru personalul medical din Târgu Mureș” un mesaj în care solicită să fie testată Covid-19.

”Buna ziua tuturor! Sunt asistenta medicala la ATI 1 de 20 de ani. Din data de 3 apr.sunt izolata la domiciliu cu simptome nivel mediu de covit. Am o singura recoltare negativa din ziua doi, simptomele mele persista, fara febra de o zi si nu pot obtine inca o testare. Am sunat de nenumarate ori la DSP ieri si azi si la 112 pt a solicita o testare, mi s- a spus de la salvare ca sunt depasiti si nu pot trimite echipaj, iar DSP nu face testari si oricum pana marti s au sistat ca sunt pasti. Oare chiar asa se procedeaza? Ar fi trebuit sa fiu testata si la 72 de ore de la debut…mi s -a comunicat ca au uitat ca eu am simptome. Serios? Poate vede cineva ce am scris aici si ma ajuta!”, a scris asistenta medicală.

Cele mai citite articole

Pe această cale, redacția cotidianului Zi de Zi solicită autorităților competente, respectiv conducerii Direcției de Sănătate Publică Mureș, un punct de vedere de urgență vis a vis de continuarea sau oprirea testărilor Covid-19 în județul Mureș pe perioada sărbătorii Paștelor Catolice.

Alex TOTH

 

Post-ul INCREDIBIL! Testările Covid-19 din Mureș, sistate de Paște?!? Apel disperat al unei asistente medicale! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa