Informația CORECTĂ, redată în timp REAL, cea mai apreciată de mureșeni!

de WTA.ro

Ieri, 10 martie 2020, platformele noastre online MureșȘtiri/ArdealNews.ro au înregistrat un nou record de audiență, unic în județul Mureș. Pe întreg parcursul zilei am avut peste 52.000 de vizitatori unici care au vizualizat în total peste 110.000 de pagini. Este un nou record doar față de siteurile de profil din Mureș, nu și pentru noi care deținem deja recordul absolut de vizitatori unici, de 67.200 în doar 24 de ore. Datorită vouă suntem mereu cea mai apreciată sursă de informație din Mureș! Colectivul #MuresStiri vă mulțumește tuturor, români şi maghiari, deopotrivă!

Încă de la început, din anul 2017, proiectul MureșȘtiri/ArdealNews.ro a fost unul dedicat 100% comunității din județul Mureș. Realizat de o echipă de mureșeni care își alocă parte din timpul liber, în mod total voluntar, pentru a oferi mureșenilor știri adevărate, nu deformate prin cumpărare cu bani publici. Toate acestea cu speranța de a ridica nivelul zonei în care trăim, condamnată la subdezvoltare de cei care ne-au condus în ultimii 20 de ani și care v-au mințit constant prin cumpărarea de știri false. Considerăm că informarea corectă, chiar dacă de multe ori neplăcută prin conținutul real, dezvoltă sănătos gândirea și mentalitatea oamenilor.

Cele mai citite articole

Astfel, MureșȘtiri/ArdealNews.ro a devenit rapid principala sursă de informare, deținând toate recordurile de audiență înregistrate vreodată de un site de știri în Mureș:

  • UNICînMUREȘ – pagina Mureș Știri este apreciată de peste 55.000 de mureșeni – vezi aici
  • UNICînMUREȘ – am avut peste 350.000 de vizitatori unici și peste 1.500.000 de accesări într-o singură lună – vezi aici
  • UNICînMUREȘ – am publicat știrea care a obținut aproape 100.000 de aprecieri – vezi aici
  • UNICînMUREȘ – am avut peste 67.000 de vizitatori unici și aproape 250.000 de accesări într-o singură zi – 29.11.2019 – vezi aici

Timpul trece, dar cei mai mulți mureșeni rămân alături de #MuresStiri , români şi maghiari, deopotrivă ‍‍‍MULȚUMIM TUTUROR!

Redacția MS / Foto: colaj captura

Cele mai citite articole