Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea are un nou coleg. Toby se pregătește pentru misiunile pe care le va avea de executat

de WTA.ro

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea a anunțat că are un nou coleg, care a început primul lui curs de specializare la Centrul Chinologic de la Sibiu, acolo unde va urma o perioadă intensă de pregătire.

Toby este din rasa Ciobănesc Belgian de Malinois, în vârstă de 1 an şi 8 luni. El este mereu dornic de cunoaştere, cu un temperament echilibrat, vioi, ager, protector şi loial .

Cele mai citite articole

“Îndrăgitul nostru camarad se pregăteşte pentru misiunile pe care le va avea de executat, alături de conductorul său, care este responsabil cu acomodarea lui şi continuitatea  unor antrenamente specifice menite să îi dezvolte vigilenţa, inteligenţa firea disciplinată. Acest curs de specializare îl va pregăti pe Toby să devină partenerul perfect în misiunile ce vor urma, iar pentru că înţelege repede, are plăcerea de a învăţa şi se laudă cu un bun simţ olfactiv, suntem convinşi că ,,va mirosi” orice  situaţie periculoasă şi îşi va pune în practică  firea protectoare”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Cele mai citite articole