Investiții importante la Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” din Mediaș

de WTA.ro

Investiții importante la Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” din Mediaș

Sala de sport și una din clădirile Liceului Tehnologic Școala Națională de Gaz din municipiul Mediaș vor fi reabilitate în perioada următoare.

Conducerea liceului medieșean a solicitat municipalității locale fonduri pentru reabilitarea unei clădiri și a sălii de sport a liceului SNG, din cauza degradării din ultimii ani.

În ultimii ani la SNG Mediaș s-au executat lucrări de refacere a zugrăvelilor, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC, însă neintervenindu-se asupra instalației electrice care, din cauza vechimii și a numărului mare de consumatori, determină defecțiuni ale rețelei și suprasolicitarea tabloului de distribuție.

Cele mai citite articole

Reprezentanții unității de învățământ, susțin că sistemul de iluminat din sălile de clasă este precar, generând costuri prea mari. Prin realizarea proiectului de reabilitare și eficientizare energetică a corpului clădire școală și a sălii de sport, în valoare de 19 milioane de lei, se propun mai multe intervenții la cele două imobile.

Se are în vedere anveloparea clădirilor, refacerea sistemului de colectare a apelor pluviale, refaceri locale ale învelitorii, realizarea de tavane false interioare, montarea de instalații termice și de climatizare printr-un sistem asigurat de pompe de căldură sol-apă, înlocuirea instalației electrice, montarea de instalații de detectare și stingere a incendiilor, instalații sanitare și canalizare.

Source

Cele mai citite articole