Invitația de nuntă – cartea de vizită pentru nunta ta

de WTA.ro

Invitația pentru nuntă reprezintă un intro al evenimentului. Aceasta cuprinde mici indicii cu elementele principale ce definesc nunta ta, astfel că tu trebuie să știi că este indicat să ai o continuitate în ceea ce privește culorile și designul evenimentului.

Tu trebuie să oferi prin invitațiile de nuntă o mică parte din povestea ta, pentru ca invitații tăi să ia primul contact cu evenimentul într-un mod cât mai plăcut, adică printr-o imagine clară cu tematica nunții tale.

Cum trebuie să îți realizezi invitațiile?

Continuitatea elementelor oferă un total general impresionant, astfel că vei folosi și pentru invitații aceeași culoare pe care vrei să o folosești în decor pentru a pregăti imaginea nunții în ochii invitaților tăi. Ca elemente pe invitație poți folosi siluete ce reprezintă mirele și mireasă sau flori pe care le vei folosi și în aranjamente. Dacă ai un anumit simbol ce vă reprezintă, îl poți folosi de asemenea, pentru a personaliza invitația, pentru a o realiza într-un mod unic.

Cele mai citite articole

Celelalte elemente la care trebuie să fii atent sunt culoarea scrisului și a fontului, acestea trebuie să permită invitaților citirea ușoară și rapidă a textului. De altfel să nu aglomerezi invitația cu foarte mult text, trebuie să treci doar lucrurile esențiale, nu o poveste pe care oamenii nu vor avea timp să o parcurgă. Informațiile pe care trebuie să le cuprindă vor fi succinte și cât mai clare. Iar în ceea ce privește forma invitației, o vei alege raportându-ne la stilul ales, dacă vrei să ieși puțin din tipare nu vei alege forma dreptunghiulară, pentru că aceasta este cea clasică pentru care optează majoritatea, vei alege o formă rotundă, ovală sau atipică pentru a ieși puțin din sfera normalului și a fi mai diferit.

După ce ai trecut de etapa în care stabilești toate aceste detalii și ajungi la o forma finală, ce va fi pe placul tău, trebuie să te gândești la numărul de invitații. Va trebui să îți faci cel puțin 10 invitații în plus pentru a evita neplăcerile. Este destul de dificil să reiei comanda pentru că cei ce se ocupă de realizarea invitațiilor sunt destul de ocupați, astfel că ar fi foarte bine dacă ți-ai lua toate măsurile de precauție pentru a nu fi necesar să reiei procesul. În plus, tot timpul pot apărea oameni de care ai uitat, astfel că trebuie să îți iei această măsură de a printa câteva în plus pentru a evita oricare dintre aceste probleme.

Cu 6 luni înainte de nuntă ar fi indicat să dai comanda de invitații, iar dacă tu consideri că ai nevoie de mai mult timp, poți da invitațiile chiar și cu mai mult timp înainte. Tot timpul oamenii apreciază dacă le oferi timpul necesar pentru a se organiza și a fi prezenți la fericitul eveniment. 

Pentru ca alegerea invitațiilor să decurgă mult mai repede este necesar să optezi pentru un magazin online, este mai lejeră această opțiune pentru tine întrucât chiar ai nevoie de mult timp pentru a organiza evenimentul așa cum trebuie. Magazinul online cu invitatii nunta 2022 de la CRISIA SHOP îți oferă ocazia de a alege dintr-o gamă diversificată de modele, ce te vor cuceri și printre care vei găsi în mod sigur și invitații pe gustul tău. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa