Ioan Tecar: “Vom achizitiona un aparat de testare COVID-19 la Dej”

de WTA.ro

In curand, pacientii suspecti de COVID-19 din zona Dejului vor putea fi testati in Spitalul Muncipal Dej, fara a mai fi nevoie ca probele acestora sa fie trimise la analiza in Cluj-Napoca, acolo unde din cauza aglomerarii, rezultatele soseau chiar si dupa o saptamana. Anuntul a fost facut astazi de omul de afaceri Ioan Tecar, care a declarat ca in acest moment se afla in discutii pentru a achizitiona un aparat de testare COVID pentru spitalul din Dej. Pretul acestuia se ridica la 70 000 euro.

“Suntem in discutie de a achizitiona un aparat de testare pentru COVID care se ridica undeva la 70 000 de euro. Deja am inceput sa cautam fonduri, iar pe calea aceasta vom avea o discutie si cu Primaria Dej, daca nu pot participa si ei cu o parte la acest proiect. Cu asta ne ocupam acum. Este foarte important ca Dejul sa aiba posibilitatea de testare aici. Nu cred ca daca facem o fapta buna trebuie sa o dam public. Nu inseamna ca nu facem daca tacem. Ce facem in ascuns, Dumnezeu iti rasplateste in ascuns”, a declarat Ioan Tecar. 

Cele mai citite articole

“Am avut discutie cu domnul Pandrea, managerul spitalului, avem deja ofertele dansului. Deja am reusit sa adun 20 000 euro, o sa ne ocupam sa il cumparam”, a incheiat omul de afaceri.

 

The post Ioan Tecar: “Vom achizitiona un aparat de testare COVID-19 la Dej” appeared first on Dejeanul.ro Suntem deja acolo !.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa