Ioan Turc: Biata Bavarie, nu știa că are de-a face cu cel mai principial schior

de WTA.ro

”Primarul încă în funcție, Ovidiu Crețu, tocmai a pierdut pariul cu bunul simț. În loc să fie recunoscător comunității că a fost făcut “scăpat” după ce s-a întors răcit din Germania fără să cruțe pe nimeni din jurul lui (angajați, consilieri municipali, ziariști), iese astăzi în fața presei să ne enunțe trei principii. Cum credeți că a sunat al doilea dintre ele? „Un alt principiu îl constituie protejarea cetăţenilor, în sensul de a face tot ceea ce este posibil pentru a evita îmbolnăvirea locuitorilor oraşului, care lucrează în Primărie sau care vin în contact cu cei din Primărie”.

Cu stilu-i sfidător binecunoscut, într-un autodenunț de zile mari, edilul a recunoscut nu doar că încă tușește, ci chiar că ar fi plecat răcit în Germania și că ar fi fost primit fără să îi fi zis cineva ceva. Biata Bavarie, nu știa că are de-a face cu cel mai principial schior trecut prin Austria!”, spune președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Primarul încă în funcție, Ovidiu Crețu, tocmai a pierdut pariul cu bunul simț. În loc să fie recunoscător comunității că…

Cele mai citite articole

Publiée par Ioan Turc sur Mercredi 18 mars 2020

Ioan Turc mai spune că ”mediul de afaceri bistrițean este susținut de antreprenori care înțeleg bine realitățile economice românești în largul context internațional”: ”Pandemia de coronavirus reprezintă o amenințare pentru economia României, care poate fi depășită prin măsuri excepționale, într-o situație fără precedent”.

”Atât UGIR 1903, cât și Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin consultarea mediului de afaceri, au propus un set de măsuri și principii-suport pentru ca economia județului, dar și cea națională, să își continue funcționarea. Am transmis încă de aseară cele două documente premierului Ludovic Orban, ministrului de Fnanțe – Florin Câțu, ministrului Transporturilor – Lucian Bode, și ministrului Economiei – Virgil Popescu. O parte dintre măsurile propuse sunt deja în curs de implementare. Le mulțumesc antreprenorilor bistrițeni pentru implicarea profesionistă și pentru solidaritatea socială de care dau dovadă”, a menționat liderul PNL.

Mediul de afaceri bistrițean este susținut de antreprenori care înțeleg bine realitățile economice românești în largul…

Publiée par Ioan Turc sur Mercredi 18 mars 2020

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa