Ion Asaftei, ALDE NEAMȚ: Câte persoane au fost testate în judeţul Neamț?

de WTA.ro

Ion Asaftei, ALDE NEAMȚ:

De la declanșarea stării de urgență și impunerea măsurii aberante dictată de către Ministerul Afacerilor Interne prin care prefecturilor le este INTERZIS să mai comunice numărul de teste aplicate și numărul de cazuri pozitive depistate, această interdicție stârnește panică și revoltă. Ceva este ciudat în concentrarea informației despre pandemie, cu toate consecințele ei, la pieptul iubitor de dezinformare al guvernului Orban!

Concentrând comunicarea doar la nivelul Guvernului, slujbașii de strânsură pe care-i are, mint de îngheață apele! O spune presa, societatea civilă, opoziția politică!

În condițiile actuale, singura abordare care se impune este informarea corectă a cetățenilor, iar aceasta nu se poate face decât de pe poziția ADEVĂRULUI. Sunt câteva situații care nu lasă loc de interpretări în cadrul comunicării, cum ar fi:

– numărul de persoane ieșite din carantină

– numărul de persoane aflate în autoizolare la domiciliu

– numărul de persoane ieșite din izolare

– numărul de persoane vindecate

Cele mai citite articole

– numărul de persoane decedate.

Aceste câteva trimiteri lasă loc de o oarecare credibilitate acestui guvern de ipocriți, atunci când iese la rampă cu informările lui publice!

Dar ce te faci când intri în zona interpretărilor și manipulărilor, și aici mă refer la   NUMĂRUL DE TESTE !

Iată de ce solicit, spre liniștea cetățenilor și în numele adevărului, Instituției Prefectului Județului Neamț, să răspundă la următoarele întrebări:

  • Care este numărul persoanelor testate?
  • Care este, procentual, raportul dintre numărul de persoane testate și numărul de persoane infectate cu noul coronavirus ? Adică, mai exact spus, cât la sută din cei testați au fost depistați pozitiv?
  • Dacă numărul de teste corespunde cu numărul persoanelor testate, cunoscut fiind faptul că, în conformitate cu procedurile anunțate de Ministerul Sănătății cu ceva timp în urmă, fiecare suspect este testat o dată ca să se afle dacă este infectat și dacă rezultatul este pozitiv mai este testat de două ori după tratament.

De aici tragem concluzia că numărul de teste nu este echivalent cu numărul de persoane testate, iar numărul persoanelor testate este ridicol de mic!!! Pe cale de consecință, rezultă un număr mic de  bolnavi ! Iată de unde vine siguranța autorităților că România va avea cel mai mic număr de îmbolnăviri. Normal, dacă nu testează!

E clar pentru toată lumea că acest guvern al neputinței și lașității vrea să-și asume o statistică odioasă, pe care să o prezinte ca ,,măreață realizare”, când i-o veni lui mai bine. Pentru prezentarea acestei statistici în media îl recomand, cu lipsă de căldură, pe trompetistul politic Rareș Bogdan, cel care ne invita pe toți să mergem, dacă vă mai amintiți, la spitalul județean din Suceava unde acum are loc o adevărată dramă, tot datorită unui management penelist!

De fapt, statistica morbidă de care amintesc și pe care guvernul Orban&compania o vede ca pe o victorie împotriva pandemiei, nu reprezintă nimic altceva decât culmea incompetenței guvernamentale și ascunderea adevărului: LIPSA MĂSURILOR FERME de testare urgentă și eficientă a populației !

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa