Ion Țiriac, donație într-o comună din Neamț (FOTO)

de WTA.ro

Ion Țiriac, donație într-o comună din Neamț (FOTO)


Primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, a oferit, în Săptămâna Mare, daruri alimentare pentru aproximativ 100 de persoane. Potrivit primarului, bunurile au fost oferite cu ajutorul lui Ion Țiriac.

„In fiecare an, de cand sunt edil al comunei Alexandru cel Bun, am oferit, la circa 100 de persoane, daruri alimentare in Saptmana Mare, premegatoare Invierii Domnului Iisus Hristos.

Asa s-a intamplat si luni, 13 aprilie, cand, cu ajutorul binecunoscutului Ion Titiac, fost tenisman si mare om de afaceri astazi, dar si al primariei locale, au fost oferite la 96 de persoane pui, cozonac, pasca, alimente, cartofi, apa, dar si masti de protectie.

Astfel, in urma discutiilor pe care le-am purtat cu partenerul nostru Ion Tiriac, ca sa ne ajute cu produse agroalimentare, s-au soldat cu un raspuns pozitiv.

Ii multumesc domnului Ion Tiriac, pentru ca a raspuns imediat la chemarea si apelul nostru.

In aceste conditii, ne-am deplasat la METRO Bacau, unde au dat comanda pentru astfel de produse de unde am preluat o cantitate de 3,5 tone de alimente: cartofi, apa , lapte, conserve, biscuiti si altele.

Pe aceleasi familii modeste, primaria le-a ajutat cu cate un pui, o pasca si un cozonac.

Cele mai citite articole

Darurile sunt pentru persoanele cu varste de peste 65 de ani, singure si fara venituri.

In privinta materialelor de protectie, pentru Spitalul de la Bisericani au fost comandate si aduse 14 tipuri de produse pentru protectie si dezinfectie.

De asemenea, Prefectura Neamt a cerut sa facem un stoc de apa plata la spital, iar in acest sens am trimis acolo 50 de bags-uri.

Dupa traditie, de sarbatorile Pastelui vom pregati un menu adecvat la spital, cu pasca si coozonac, oua rosii, dar si cu sarmalute calde. Am dat comanda pentru 100 kg carne de miel si 40 kg carne tocata pentru sarmalute.

Tot de astazi, 13 aprilie, incepem sa oferim masti de protectie locuitorilor comunei, inclusiv persoanelor care primesc daruri de Pasti.

Mai mult, avem grija si de cei care sunt izolati la domiciliu din cauza virusului COVID19, carora le ducem cele necesare acasa. Multumim inca o data domnului ION TIRIAC pentru frumosul gest. – a scris Ion Rotaru pe Facebook.

Post-ul Ion Țiriac, donație într-o comună din Neamț (FOTO) apare prima dată în Stiri-Neamt.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa