Ionel Arsene are soluții pentru centura ocolitoare a municipiului Roman care are nevoie urgenta de reabilitare!

de WTA.ro

Ionel Arsene are soluții pentru centura ocolitoare a municipiului Roman care are nevoie urgenta de reabilitare!


Sursa preluării: PSD ROMAN/FACEBOOK

Ocolitoarea Est este un subiect care, pe buna dreptate, starneste tot mai multe discutii in randul romascanilor si a multor cetateni din comunele arondate municipiului Roman. Oamenii au tot semnalat situatia precara si problemele existente pe aceasta portiune de drum unde carosabilul este distrus, sunt cratere si multiple carpeli.

Oricine trece prin zona observa imediat ca acest drum a devenit din ce in ce mai rau si pune in dificultate orice autovehicul, fiind mult mai putin practicabil fata de un drum de pamant. Daca administratia romascana are alte preocupari si nu poate fi capabila sa gaseasca solutii pentru acest segment de drum important, se cuvine sa accepte ajutorul celor care stiu sa rezolve problemele si sa faca treaba, nu doar sa vorbeasca.

Desi lucrurile nu sunt foarte simple si exista un proces pe rol legat de lucrarile de amenajare a arterei rutiere Roman-Est in urma defectiunilor care au inceput sa apara la doar cateva luni de la inaugurarea din plina campanie electorala, administratia romascana poate da in administrarea judetului centura Romanului pentru a fi reabilitata.

Este necesar sa gasim solutii in primul rand pentru problemele de acasa, de la noi din Municipiu, sa punem mai mult accent pe interesul cetateanului decat pe interesele proprii. Este timpul ca acesta centura ocolitoare, o investitie importanta pentru Roman, sa inceteze sa fie tot mai ”ocolita”si sa fie reabilitata asa cum trebuie si este necesar.

Cele mai citite articole

Drept urmare, grupul Consilierii locali ai Partidului Social Democrat din Consiliul local al municipiului Roman, se angajeaza sa initieze un proiect de Hotarare de Consiliu Local prin care primaria Municipiului Roman sa cedeze Ocolitoarea Est catre Consiliul Judetean Neamt, astfel incat sa beneficieze de reabilitarea de care are nevoie de atata timp. Daca Romanul nu poate, poate Consiliul Judetean!

De precizat faptul ca presedintele CJ Neamt Ionel Arsene s-a angajat in fata romascanilor ca va reabilita acest segment de drum, intr-o luna de zile de la primirea oficiala, prin HCL.

Președinte PSD Roman
Sen. Dan Manoliu

Președinte executiv PSD Roman
Dep. Alexandru Rotaru

Cele mai citite articole