IREAL | Mancarea trimisa de apartinatori pacientelor de la Maternitatea Braila, dusa cu TOMBERONUL | „Uitati oameni buni!” | Conducerea Spitalului Judetean: „Asa ceva este intolerabil!”

de WTA.ro

Imagini incredibile la Maternitatea Braila: apartinatorii trimit pacientelor pachete care sunt duse in unitatea spitaliceasca cu ajutorul unui tomberon!

Scena a fost surprinsa in cursul zilei de sambata, 21 martie, in curtea Corpului D al Spitalului Judetean de Urgenta – Sectia Obstretica Ginecologie. Rudele pacientelor nu mai au acces in cladire, putand transmite diverse pachete prin intermediul personalului Maternitatii.

„I-am facut pachet finei noastre, care a nascut ieri, pe 20. Mancarea pe care i-am trimis-o… uitati oameni buni cum li se duce gravidelor. Este strigator la cer! In ce era traiti? Nesimtire din partea voastra. Rusine sa va fie, imbecililor! Pe noi nu ne lasati sa intram, dar in tomberon duceti pachetele la copii de o zi nascuti!”, a relatat persoana care a publicat fotografia. 

DEBRAILA.ro a contactat telefonic conducerea Spitalului Judetean, medicul Alina Neacsu, director medical si purtator de cuvant, declarandu-se „socata” si precizand ca va demara o ancheta, vinovatii urmand sa ajunga in fata comisiei de disciplina.

„Sunt socata! Nu am permis asa ceva si este intolerabil. Nu se poate pune problema de asa ceva. Vom face o ancheta. Intre orele 16 si 17, apartinatorii pot trimite lucruri de stricta necesitate. Cum am mai spus, tinand cont ca ne aflam in plina pandemie, nu este momentul hranei de acasa. Mancarea e suficienta. Oricum, repet, asa ceva nu este de tolerat”, a precizat Neacsu.

Cele mai citite articole

Articolul IREAL | Mancarea trimisa de apartinatori pacientelor de la Maternitatea Braila, dusa cu TOMBERONUL | „Uitati oameni buni!” | Conducerea Spitalului Judetean: „Asa ceva este intolerabil!” apare prima dată în stiri Braila – debraila.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa