ISU Sibiu a primit combinezoane, dezinfectanți și echipamente medicale critice din Coreea de Sud

de WTA.ro

Nova Tv Medias

ISU Sibiu a primit combinezoane, dezinfectanți și echipamente medicale critice din Coreea de Sud.

În ultimele două zile Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Căpitan Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a intrat în posesia a 2835 de combinezoane complete de unică folosință, dotate inclusiv cu glugă și protecție pentru încălțăminte precum și dezinfectanți TP 2 de nivel înalt pentru suprafețe critice, echipamente medicale critice și instrumentar medical.

,,Materialele sunt de proveniență sud-coreeană și fac parte dintr-un lot achiziționat de România, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Cele mai citite articole

Acestea au fost distribuite de către pompierii militari sibieni instituțiilor din județul Sibiu care sunt angrenate în eforturile de reducere a răspândirii noului tip de coronavirus după cum urmează : Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (Secția Boli Infecțioase și Unitatea de Primiri Urgențe), Spitalul de Pediatrie Sibiu, Spitalul Municipal Mediaș, Serviciului județean de Ambulanță și Direcția de Sănătate Publică Sibiu.

Echipamentele primite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitru Croitoru al județului Sibiu vor fi utilizate de către personalul care asigură misiunile de transport specializat a persoanelor suspecte sau infectate cu noul tip de coronavirus” a precizat Valentin Larie, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Articolul ISU Sibiu a primit combinezoane, dezinfectanți și echipamente medicale critice din Coreea de Sud apare prima dată în Nova Tv Medias.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa