Iti doresti o cariera de succes in videochat?

de WTA.ro

Stii deja din mass-media ca videochatul cunoaste, ca si industrie, o ascensiune fulminanta iar, spre deosebire de alte domenii, castigurile sunt cu mult mai mari decat te-ai astepta. Suntem convinsi ca acest criteriu sta la baza faptului ca tot mai multe tinere aplica pentru angajarea la un studio de videochat in Bucuresti sau la studiouri din alte orase din tara.

Este usor sa dai crezare anunturilor care mentioneaza bonusuri de mii de dolari la angajare, vacante de lux sau salarii garantate uriase insa nu totul este real. In realitate, dupa angajarea la un astfel de studio, vei ramane dezamagita deoarece majoritatea promisiunilor sunt conditionate ulterior de performante la care este greu de ajuns si, in final, nu vei primi nimic sau aproape nimic din ceea ce ti s-a promis.

Ce criterii trebuie sa punctezi daca doresti sa gasesti un studio de videochat legal si serios:

  1. Verifica dinainte daca ti se ofera contract legal de munca inca din prima zi de colaborare

Legea nu este respectata intru totul de toata lumea si este foarte probabil sa observi ca esti dusa cu vorba, unele studiouri invocand pretexte pentru a nu iti face contract de munca, cum ar fi ca dureaza mult pana sunt depuse actele la diferite institutii, ca mai trebuie anumite acte si asa mai departe. In realitate, totul se desfasoara rapid si se concretizeaza prin semnarea unui contract individual de munca in doua exemplare, unul pentru tine si unul pentru studio. Inregistrarea acestuia se face rapid.

Noi, Studio DeLuxe, insistam ca cele care doresc sa semneze un contract cu noi sa citeasca de mai multe ori contractul pentru a fi, inainte de toate, de acord cu tot ceea ce este mentionat acolo; fara clauze ascunse, fara tertipuri de orice fel. Totodata, este bine sa stii ca noi achitam la zi taxele si impozitele ce reies in urma contractului dar si in ceea ce priveste incasarile tale. Pe scurt, sumele castigate de tine sunt impozitate, asigurandu-ti astfel legalitate totala in ceea ce priveste activitatea ta de model de videochat.

Ne place sa fim transparenti si in privinta castigurilor tale. Vei primi un procent de 50% din incasari, putand ajunge chiar si la 65%, in functie de performantele tale. Vei vedea ca nu ascundem nimic si ca suntem un studio serios si corect. Acesta este unul dintre motivele pentru care avem deja peste 12 ani de cand activam in aceasta industrie.

2. Intereseaza-te daca varsta minima a modelului este de 18 ani 

Cele mai citite articole

Este complet ilegal sa angajezi un model care nu a implinit inca varsta de 18 ani. Daca observi ca studioul respectiv incearca sa gaseasca diferite metode prin care sa te angajeze desi nu ai implinit inca varsta de 18 ani, atunci sa stii ca ceva nu este in regula si ar trebui sa continui cautarea unui studio legal.


3. Fii sceptica daca ti se ofera bonusuri de mii de dolari de la inceput

Vei vedea ca exista o multime de anunturi de angajare care promit castiguri incredibile inca de la inceput, ba mai mult, chiar si daca esti model fara experienta. Se vehiculeaza comisioane de peste 70% pentru model? Ti-am sugera sa fii sceptica in asemenea situatii. 

Multe studiouri incearca sa atraga modelele prin promisiuni desarte care includ operatii de marire a bustului, vacante extravagante in locatii de lux, casa sau masina. Nu tot ceea ce zboara se si mananca, stii vorba aceea din popor.

Orice studio care isi desfasoara activitatea legal si care isi respecta modelele are cheltuieli lunare pentru fiecare model in parte, cheltuieli care implica costuri de promovare a modelelor pe site-uri de videochat cu trafic mare si de calitate, training, aparatura de ultima generatie, costurile locatiei in care isi desfasoara modelele activitatea si multe altele. Este firesc ca un procent de 50%, maxim 70% pentru model sa fie corect. Daca vezi ca ti se ofera un procent ce depaseste valorile mentionate anterior, poate ca lucrurile nu stau chiar asa in realitate.

Daca iti doresti sa tai din radacina grijile de mai sus si sa fii una dintre fetele care reusesc sa obtina unele dintre cele mai bune joburi in videochat legal si bine platit, fara promisiunile unor bonusuri ireale, te asteptam la interviu la Studio DeLuxe.

Facem angajari in aceasta perioada si te invitam sa profiti si tu de acest lucru, sunand la telefon 0759 451 365 sau trimitandu-ne un email pe office@studiodeluxe.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa