Îţi doreşti un look impecabil? Află cum alegi geanta perfectă

de WTA.ro

Cu siguranţă faimosul serialul „Sex and the City” are numeroşi fani pretutindeni. Este un serial care vorbește despre modă, dragoste și New York, unde viața nu doarme niciodată și există surprize la fiecare colț. 

Multe fete visează în secret să devină într-o zi, o imagine a modei, precum Carrie Bradshaw, dar realitatea arată că, pentru a obține acest titlu este nevoie de mult talent şi multă muncă. Dacă pot ele obține și dacă vor îndrăzni să fie mai îndrăznețe decât de obicei – este o chestiune de alegere personală și de dorință de schimbare. 

Multe femei nu dețin o garderobă bogată, precum şi-ar dori, însă merită cel puțin să încerce adoptarea unui stil original şi inovativ în fashion și, dacă va fi un succes, acesta va da un nou impuls vieții lor de zi cu zi. Se poate începe adoptarea unui nou stil, prin alegerea unei genti de dama

Cum se alege o geantă de damă?

Tendințele acestui accesoriu indispensabil pentru femei sunt diferite în fiecare an. Genţi voluminoase în stil casual, tip sac, tip poșetă, tip cocktail și genţi clasice – cu siguranță există un model pentru fiecare femeie – dar ce model trebuie ales? 

În 2021, se așteaptă ca modelele de genți până la nivelul taliei, să fie foarte relevante – sunt o referință la anii 90, iar astăzi revin pe podiumuri în mare viteză. 

Gențile tip sac 

Cele mai citite articole

Gențile tip sac și rucsacurile nu se retrag din pozițiile deja câștigate, alături de ele se clasează cu mândrie modelele de lux din piele naturală, care par a fi veșnic la modă. Însă ce este mai important la gențile de damă, nu este ceea ce se alege, ci modul în care se alege. 

Criteriile corecte arată astfel:

 • stil de îmbrăcăminte;
 • preferințe model și dimensiune;
 • material;
 • tendințe în modă;
 • gama de prețuri;
 • marca;
 • culoare.

7 din 7 și doritoarele pot fi  pe drumul cel bun! Când se face alegerea, se va acorda atenție şi mânerului genţii. Lanțurile metalice sunt un finisaj de top pentru fiecare model de geantă, deoarece se potrivesc perfect atât în ​​ținuta de iarnă, cât și în cea de vară. Pe scurt, o soluție universală cu o contribuție foarte mare la un stil atractiv.

Cum trebuie combinată geanta cu celelalte articole vestimentare din garderobă?

O regulă importantă atunci când se combina acest tip de accesoriu, cu haine și încălțăminte este evitarea respectării întocmai a stilului specific de îmbrăcăminte sau a culorilor. Ultimii ani au sugerat o afinitate pentru stilul eclectic în modă, care permite combinații destul de ciudate:

 • adidași cu o haină lungă sau cu rochii lungi până-n pământ;
 • adidași cu pantaloni eleganţi;
 • genţi mici, elegante, cu ţinute sport și adidași;
 • ținute cu adevărat îndrăznețe, precum un trening cu toc înalt.

Moda a văzut multe. Astăzi nu există aproape nimic care să mai poată surprinde, iar stilul excentric de îmbrăcăminte nu mai este privit cu „ochi răi”. Se pare că în zilele de astăzi, este venerat stilul provocator și chiar agresiv, ca mod exprimat prin haine și accesorii. Și de  ce n-ar fi aşa – oamenii trăiesc într-o lume dinamică, în care nimic nu este așa cum pare. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa