ITPF Giurgiu și-a evaluat, în fața șefilor, activitatea pentru anul trecut…

de WTA.ro

ITPF Giurgiu și-a evaluat, în fața șefilor, activitatea pentru anul trecut…

Astăzi, 7 februarie, începând cu ora 10.00, în prezenţa chestorului de poliţie Adrian Popescu, adjunct al inspectorul general al Poliției de Frontieră Române, a avut loc analiza activităţii desfășurate de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu în anul 2019. 

La activitate au participat reprezentanții instituțiilor cu care Poliția de Frontieră cooperează, ai autorităților locale, reprezentanții asociațiilor profesionale și ai sindicatelor, precum și reprezentanți ai mass-media.

Cele mai citite articole

Inspectorul şef al I.T.P.F. Giurgiu, comisar şef de poliţie Dumitru Viorel Chiran, a prezentat activitatea desfășurată şi rezultatele Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, pentru mai multe sectoare.

Astfel, au fost vizate raportări privind  traficul general de persoane şi mijloace de transport, fapte ilegale constatate la frontieră, migraţia ilegală, infracţionalitatea economico-financiară, prevenirea și combaterea traficului de droguri, traficul de țigarete și tutun, traficul cu autoturisme furate, nerespectarea regimului  armelor şi muniţiilor.

Cele mai citite articole