Iubitorii de animale din Arad s-au întâlnit cu europarlamentarul Vlad Botoș

de WTA.ro

Iubitorii de animale din Arad s-au întâlnit cu europarlamentarul Vlad Botoș

Eurodeputatul Vlad Botoș, membru al grupului Renew Europe, a organizat la sfârșitul acestei săptămâni, la Arad, evenimentul „European Friends for Paws”, o întâlnire la care au participat zeci de persoane implicate activ în salvarea animalelor.

În cadrul evenimentului au avut loc prezentări privitoare la Uniunea Europeană și aspecte care țin de protejarea și de situația animalelor de companie în țara noastră. Deputatul Sergiu Cosmin Vlad, în calitate de invitat, a expus problemele existente în Arad și a propus câteva soluții care apoi au fost dezbătute cu iubitorii de animale.

Cele mai citite articole

Fiind și eu o persoană care iubește animalele, mi se pare dureros ceea ce se întâmplă azi, astfel că voi face tot posibilul, din poziția mea de europarlamentar, să ajut animalele și oamenii care se îngrijesc de bunăstarea lor. Se spune că poți zice multe despre un om sau o comunitate după felul în care tratează animalele. Ei bine, cu siguranță pot zice că am fost înconjurat de oameni minunați, dedicați animalelor, care au cunoștințe în acest domeniu și alături de care cred că putem face progrese. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au participat la eveniment și să le amintesc că ușile cabinetului sunt deschise tuturor arădenilor. Haideți să facem un pas înainte împreună, pentru bunăstarea oamenilor și a animalelor!, a declarat, la finalul întâlnirii, europarlamentarul USR PLUS Vlad Botoș.


The post Iubitorii de animale din Arad s-au întâlnit cu europarlamentarul Vlad Botoș appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole