Iuliana Raiu/ PSD Călărași: Conducerea Primăriei Călărași ar trebui să se ocupe de deszăpezire și nu de politică…

de WTA.ro

Iuliana Raiu/ PSD Călărași: Conducerea Primăriei Călărași ar trebui să se ocupe de deszăpezire și nu de politică…

Iuliana Raiu: Asistăm zilnic la degradarea municipiului nostru. Observăm o nepăsare continuă față de cetățean a autorităților locale. Nimic nu îi mai preocupă pe cei aleși decât alegerile locale ce vor urma. Îi asigur că nu le pot câștiga. Prea multe suferințe  s-au adunat în sufetele noastre ale călărășenilor. Vorbesc de starea jalnică în care aceștia au adus orașul. Nici în acest an deszăpezirea nu s-a efectuat în municipiu. Mai important pare a fi fost  patinoarul decât contractarea unor servicii de specialitate pentru a asigura o deszăpezire eficientă. Pe asistații sociali nimeni nu îi mai poate coordona, iar aceștia stau bine mersi acasă, în loc să participe la deszăpezire. Așa ceva nu se poate!

Soluțiile saline s-au aplicat preferențial pe unele sectoare de stradă. Pe porțiunea str București din zona liceu Agricol – Orizont șoseaua nu a fost curățată de gheața care ne-a distrus cauciucurile de la autoturisme. Zăpada a fost adunată și în acest an în mormane imense în intersecții sau în stațiile de autobuz, împinsă în intersecții în dreptul trecerilor pentru pietoni. Practic pe trotuarelor nu s-a putut circula. O prestație jalnică a administrației liberale, ceva de neadmis de către cetățeni. Ne-am deplasat în Slobozia sau alte orașe apropiate și nu am regăsit disconfortul creat de liberali la Călărași. Am descoperit acolo la alții o administrație eficientă, care a blocat străzile noaptea și a încărcat zăpada adunată de pe străzi. Am văzut inspectorii Primăriilor din alte municipii acționând în afara programului de muncă coordonând și controlând modul în care se efectuează deszăpezirea. La noi în municipiul Călărași de ce nu se poate? De Ce nu putem învăța de la alții? Până când?

Cele mai citite articole

Până când mai trebuie obligați locatarii din strada Grivița să își riște viețile la trecerea acelor podețe suspendate deasupra șanțurilor adânci? Când se vor realiza trotuare în locul celor excavate și condiții pentru ca pietonii să se deplaseze în siguranță? Cine a permis efectuarea de lucrări iarna, știind că … va ninge?

Ce sume de bani s-au alocat pentru deszăpezire și ce firme au fost plătite pentru deserviciile aduse de  acestea călărășenilor? Sunt întrebări la care primarul Drăgulin trebuie să răspundă. Deși este prea târziu, pentru că ne-am convins de dumnealui.

Iuliana Raiu

Post-ul Iuliana Raiu/ PSD Călărași: Conducerea Primăriei Călărași ar trebui să se ocupe de deszăpezire și nu de politică… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Cele mai citite articole