Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, anunță lansarea celei de-a doua produse BIO din gama La Provincia

de WTA.ro

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, anunță lansarea celei de-a doua produse BIO din gama La Provincia

Cu o abordare proactivă și o viziune axată pe sustenabilitate, brandul La Provincia, parte a Grupului Carmistin, a introdus pe piață al doilea produs BIO din portofoliul său.

Antreprenorul Iustin Paraschiv, în calitate de președinte al Carmistin, a făcut acest anunț cu entuziasm, subliniind angajamentul companiei față de producția de alimente sănătoase și sustenabile. Ouale BIO La Provincia, produs de vârf, sunt obținute de la păsări crescute în libertate, hrănite exclusiv cu furaje provenite din agricultură 100% ecologică.

Această lansare reprezintă un pas important în diversificarea gamei de produse BIO oferite de La Provincia și în consolidarea poziției în domeniul alimentelor sănătoase și sustenabile.

Iustin Paraschiv este un antreprenor român renumit pentru implicarea sa activă în industria alimentară. El este un vizionar care își canalizează eforturile către progres, schimbare și autenticitate. A înțeles nevoile actuale ale consumatorilor și importanța practicilor agricole durabile în producția de alimente sănătoase și ecologice. Fondatorul Grupului Carmistin, Iustin Paraschiv, își propune să ofere consumatorilor produse alimentare sănătoase și de înaltă calitate prin procese responsabile de producție.

În acest sens, anul 2023 a fost un moment crucial pentru Grupul Carmistin, marcând lansarea gamei de ouă BIO La Provincia, un produs care se remarcă prin conceptul de sustenabilitate și respectarea unor standarde riguroase de producție. Brandul La Provincia, parte a grupului Carmistin, a lansat gama de ouă BIO!

Reprezentanții companiei au afirmat că această gamă de ouă BIO reprezintă al doilea produs BIO din portofoliul La Provincia, primul fiind puiul BIO. Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin, a subliniat că decizia de a extinde portofoliul La Provincia cu ouă BIO a fost motivată de cererea semnificativă din piață pentru produse ecologice și de înaltă calitate.

Studiile realizate pentru a identifica profilul consumatorului au arătat că piața noastră de ouă BIO nu este suficient de reprezentată și că există o cerere semnificativă pentru un astfel de produs. De aceea, am decis să extindem gama sub brandul-umbrelă La Provincia, adăugând ouăle BIO. Astfel, răspundem și nevoilor consumatorilor care se orientează mai ales către produse alimentare premium și BIO„, a declarat Andrei Brumaru, CEO Carmistin.

Cererea pentru ouă este în creștere constantă în ultimii ani, fiind una dintre cele mai accesibile surse de proteine pe care compania le poate oferi. Această tendință va continua și în viitor, pe măsură ce consumatorii devin tot mai interesați de alimentația sănătoasă și de produsele BIO.

Cele mai citite articole

Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin, subliniază că interesul nu constă în a intra pe piața ouălor, ci în a intra pe piața alimentelor sănătoase. Această abordare reprezintă o atitudine responsabilă și sustenabilă, care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat. Pentru a produce ouă și carne BIO, Grupul Carmistin depune eforturi considerabile pentru a se asigura că producția lor agricolă se încadrează în cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate.

Ouăle BIO La Provincia reprezintă un exemplu de produs ecologic și autentic românesc, care susține dezvoltarea agroalimentară responsabilă și sustenabilă în țară. Ouăle BIO La Provincia – Proteine de înaltă calitate și grăsimi sănătoase! Iată principalele beneficii ale gamei de ouă BIO La Provincia:

La Provincia produce ouă BIO în ferma Carmistin din Leleasca, România, asigurând astfel controlul complet al procesului de producție și calitatea superioară a produsului final. Ouăle BIO La Provincia sunt obținute exclusiv de la păsări crescute în aer liber, fiecare găină beneficiind de o suprafață minimă de 4 metri pătrați de pășune.

Ouăle BIO La Provincia provin exclusiv de la păsări hrănite cu furaje provenite din agricultura ecologică. Ouăle BIO La Provincia sunt sortate și ambalate cu atenție de către specialiști pentru a asigura un control sporit și o calitate superioară. Fiecare ou este examinat cu atenție înainte de a fi plasat în ambalajul special, astfel încât să vă puteți bucura de un produs proaspăt și delicios.

Ouăle BIO La Provincia sunt ambalate într-un nou tip de ambalaj inovator, oferind o varietate de dimensiuni și forme, inclusiv seturi de 6 (L/XL) și 10 ouă (M/L), precum și seturi de 12 ouă (M/L) și chiar cutii de 20 ouă (mărimea S).

Anul 2023 a marcat lansarea primei game de ouă La Provincia, brand al Grupului Carmistin. Brandul și-a extins gama de produse prin lansarea gamei de ouă provenite de la păsări vegetariene crescute la sol, hrănite

cu cele mai bune cereale, cultivate într-o agricultură proprie responsabilă. Această primă lansare a fost completată înainte de Sărbătoarea Învierii cu gama de ouă BIO La Provincia, provenite de la păsări crescute exclusiv cu hrană din agricultura ecologică.

Ambele produse sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și ambalaje în rețelele Lidl și Kaufland, precum și în alte magazine. Prin urmare, toți consumatorii se pot bucura de beneficiile și gustul deosebit al acestor produse La Provincia.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa