Jocuricazinouri.ro: Cele mai bune sloturi inspirate din filme!

de WTA.ro

Jocurile de noroc online au devenit o formă populară de divertisment pentru milioane de oameni și s-au împărțit în tipuri și teme, cea mai populară fiind sloturile cu tematică de film, care sunt disponibile online pentru a juca chiar și gratuit. 

Aceste sloturi sunt interesante pentru jucători datorită simplității și rezultatelor câștigătoare rapide. Fără reguli, trebuie doar înțelegeți caracteristicile de bază și combinațiile câștigătoare! 

Puteți să găsiți sloturi online grozave pe bani reali, cu diverse teme, create pe baza unor filme populare. Personajele principale sunt întotdeauna centrale și rămân simboluri care vă aduc recompense mari sau declanșează runda specială sau chiar rotiri gratuite casa pariurilor. Iată cele bune sloturi cu tematică de film.

Cele mai bune aparate de slot cu tematică de film sunt dezvoltate de furnizori de software de top: PlayTech, NetEnt, Aristocrat, IGT sau Microgaming. 

Rocky

Acest joc aduce toate cele mai iubite personaje din legendara franciză de box a lui Sylvester Stallone sub forma unui joc de slot captivant. Dezvoltatorul Playtech a inclus toatepersonajele favorite, cum ar fi Ivan Drago, Clubber Lang și Apollo Creed, asigurându-se totodată că jocul este extrem de plăcut. Plata ta este calculată după numărul de „runde” pentru care te lupți cu adversarul tău, dar odată ce ești eliminat, jocul s-a terminat. O rundă de bonus grozavă vă ajută să vă sporiți plata dacă scrieți cu succes literele „ROCKY” la rând pe role. 

Jurassic Park

Cele mai citite articole

Aceasta este o veste grozavă pentru toți fanii filmelor științifico-fantastice. Dezvoltatorul de software de top Microgaming a creat un slot inovator numit Jurassic Park, bazat pe celebra franciză de film „Jurassic Park”. Acest film dezvăluie o poveste interesantă despre un parc cu animale sălbatice care a fost creat de oameni de știință și un grup de oameni care au rămas blocați în parc când a apărut o greșeală și nu au avut nicio cale de ieșire luptându-se să supraviețuiască. Acest slot Microgaming Jurassic Park este creat pe baza acestei celebre trilogii. Jocul de slot Jurassic Park are 3 rânduri, 5 role și 243 de linii de plată. RTP-ul său este de 96,6%, ceea ce este destul de ridicat. Acest slot online Jurassic Park dezvăluie aceleași personaje, dinozauri identici, muzică pe fundal de junglă. Personajele principale sunt Alan Grant, Jeff Goldblum, Laura Dern și Richard Attenborough.

Terminator 2 

Capodopera SF a lui James Cameron este considerată pe scară largă drept unul dintre cele mai grozave filme, de acțiune sau de altă natură, din orice gen. Dezvoltatorul Microgaming a muncit din greu pentru a se asigura că acest joc este plin de atmosfera și aroma materialului său care servește drept sursă cinematografică. John și Sarah Connor, ticălosul T-1000 și, bineînțeles, cel mai emblematic rol al lui Schwarzenegger de până acum, vin toți pentru a ajuta de-a lungul acțiunii. Utilizarea partiturii originale din film este deosebit de eficientă în construirea atmosferei. Jocul în sine este, de asemenea, este foarte distractiv, cu T-1000 apărând într-o rundă bonus cu posibilitatea de a se transforma într-un personaj diferit și de a crește câștigurile pentru potențialul de rotiri. Hasta la vista!

Lord of the Rings

Stăpânul Inelelor este o poveste fantastică cu elemente de aventură. Furnizorul Microgaming nu a putut să nu acorde atenție interesului nesfârșit al oamenilor pentru această serie de filme și a creat un fascinant slot Lord of Rings bazat pe această poveste. Acest joc ocupă un loc de frunte în interesele jucătorilor și înțelegem de ce. Grafica și animațiile excelente îi impresionează chiar și pe cei mai pretențioși jucători. Aceste sloturi online Lord of Rings au 5 role și 243 de linii de plată, RTP este de 96,5%. Acest joc are și runde bonus și funcții de rotiri gratuite. Diferențele nu sunt semnificative, sunt simboluri suplimentare, unele efecte sonore, grafice și scene aleatorii, . Este o alegere de top pentru mulți jucători.

Gladiator

Filmul Gladiator a câștigat destul de multe premii la  Oscarurile din 2001, inclusiv cel mai bun film. Dar când Russell Crowe a luat trofeul, jocul s-a schimbat definitiv. Dacă putem spune asta și noi înșine, Crowe s-a descurcat în filmul regizat de Ridley Scott. 

Un deceniu mai târziu, Playtech a pus în mișcare un slot cu tematică de film care rămâne o legendă până în prezent. Slotul Gladiator Jackpot se inspiră direct din film, dar adaugă o întorsătură. Și anume, în slotul online Playtech Gladiator poți câștiga milioane doar învârtind rolele.

Această capodoperă de 25 de linii cu 5 role oferă un câștig de bază cu mai multe cifre. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa