Jucăriile de pluș: verifică de ce copilului tău nu trebuie să îi lipsească!

de WTA.ro

O jucărie potrivită pentru copiii de toate vârstele sunt animăluțele de pluș. Nu știi dacă acestea sunt o alegere bună pentru copilul tău? Aceste jucării din pluș sunt disponibile în nenumărate forme și culori, dar în ciuda gamei extrem de largi de produse, animăluțele domină în continuare lumea de pluș. Această jucărie iconică și de neuitat trebuie să fie prezentă în camera fiecărui copil mic.

Cum au apărut animăluțele și ursuleții de pluș?

Jucăriile de pluș sunt clasice astăzi. Totul a început cu un ursuleț de jucărie creat la sfârșitul secolului al XIX-lea de Margarete Steiff. În anii următori, construcția de jucării de pluș a fost îmbunătățită, iar mascotele au început să fie produse pe scară tot mai mare. Popularitatea urșilor de pluș le-a alimentat prezența în cultura pop de-a lungul anilor. Nu există nicio persoană care să nu fi auzit despre Winnie the Pooh și mulți își amintesc cu drag de eroii poveștilor populare de culcare. 

În prezent, magazinele oferă jucăriile de pluș care diferă în ceea ce privește aspectul, culoarea sau dimensiunea, astfel încât toată lumea să găsească ceva care este perfect pentru copilul tău.

Influența jucăriilor de pluș asupra copilului

Cele mai citite articole

Când te gândești la jucăriile copiilor, animalele de pluș îți vin în minte printre primele. Acestea sunt potrivite pentru orice copil, pentru că sunt moi la atingere, și în același timp , ajută la ameliorarea anxietății și somnului unui copil mic. 

Efectul liniștitor al animăluțelor de pluș și al altor mascote se datorează faptului că acestea sunt extrem de delicate și perfecte pentru a se alinta, făcându-i să se simtă în siguranță. Pentru copiii mici, poți alege modele din materiale de cea mai înaltă calitate, care au mărcile și certificatele de calitate corespunzătoare.

Jucăriile de pluș sunt un cadou minunat pentru copiii de toate vârstele, la urma urmei, sunt tovarăși de încredere și un remediu universal pentru tristețe sau insomnie. În plus, acestea sunt jucării care îi învață pe copii să fie empatici, întrucât îi încurajează să aibă grijă de tovarășii lor. Acestea au, de asemenea, un efect pozitiv asupra dezvoltării copiilor mici care tocmai cunosc mediul înconjurător, iar jucăriile pufoase reprezintă un nou stimul tactil pentru ei.

Ce ursuleț de pluș ar trebui să alegi?

Alegerea unui ursuleț de pluș ar trebui să fie dictată de scopul său. Dacă vrei o mascotă portabilă pe care copilul să o poată lua cu el într-o călătorie, un animăluț de pluș ușor și mic va fi cel mai bun. Copilul îl poate lua cu ușurință în mână sau îl poate împacheta într-un rucsac, dacă este necesar. O altă sugestie sunt jucăriile de pluș mari , care pot chiar depăși dimensiunea celui mic. Acestea pot fi așezate în cameră sau pot sta pe canapea cu copilul tău mic ori pot servi ca un tovarăș de dormit. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa