Klaus Iohannis a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL II. „România e pregătită” VIDEO

de WTA.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost în vizită astăzi, la Spitalul Militar de Campanie ROL II. Conducătorul țării a spus că România este pregătită să facă față epidemiei, dar a reiterat rugămintea către cetățeni de a sta în casele lor în continuare.

„Am vizitat astăzi Spitalul Militar de Campanie ROL II, un spital realizat în timp record de către militari și personalul medical militar. România este pregătită pentru a face față cât se poate de bine acestei epidemii și vă asigur că vom lua în continuare toate măsurile necesare pentru a fi și mai bine pregătiți. Însă oricât de pregătite ar fi autoritățile, și sunt bine pregătite, este foarte important să evitați contactul cu alți oameni! Evitați să vă atingeți! Evitați să vă îmbrățișați! Evitați cu orice preț să vă întâlniți într-un loc închis cu mai mulți oameni. Respectați toate normele de igienă! Cel mai important lucru este să ne spălăm foarte des pe mâini, să evităm să ne atingem fizic cu alte persoane. Împreună vom trece prin această criză!”, a transmis Klaus Iohannis.

Cele mai citite articole

Sursa: Facebook/Klaus Iohannis

klaus iohannis spital de campanie4 klaus iohannis spital de campanie2 klaus iohannis spital de campanie1

Post-ul Klaus Iohannis a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL II. „România e pregătită” VIDEO apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa