La alegerile pentru PRIMĂRIA ONEȘTI, un fost primar preconizează o CANDIDATURĂ-SURPRIZĂ. “Tu cu cine votezi?”

de WTA.ro

La alegerile pentru PRIMĂRIA ONEȘTI, un fost primar preconizează o CANDIDATURĂ-SURPRIZĂ. “Tu cu cine votezi?”

Consilierul oneștean Alexandru Cristea, fost primar interimar timp de aproape un an, după ce lui Laurențiu Neghină i-a fost revocat mandatul, a lansat deunăzi un sondaj de opinie, pe pagina personală de Facebook, invitându-i pe oneșteni să-și nominalizeze preferatul în cursa pentru Primăria Onești, la alegerile locale din vară.

În sondajul lui Cristea se regăsesc nume arhicunoscute oneștenilor ce au habar câtuși de puțin de politică: Nicolae Gnatiuc – primarul în funcție, Constantin Lazăr (PNL), Florentin Iftime (USR), Gelu Panfil (independent) și Valerian Vreme (PMP).

Printre cele șase nume se regăsește însă și cel al omului de afaceri Laurențiu Neghină, primar al Oneștiului între anii 2012-2015.

Cristea, care a stat ani buni în siajul lui Neghină, avansează ideea că deținătorul grupului de firme Nevila ar candida la alegerile locale din partea partidului Pro România, condus de Victor Ponta.

Cele mai citite articole

Variantă cât se poate de plauzibilă, dacă stăm și ne gândim că Neghină și Ponta au mai stat unul lângă altul, umăr la umăr, în trecutul nu foarte îndepărtat.

În unele cercuri se vorbea despre faptul că Alexandru Cristea, care astăzi reprezintă un partid ce mai există doar formal, PSRo-ul lui Mircea Geoană, ar urma să treacă la Pro România și să candideze la Primăria Onești din partea formațiunii lui Ponta.

Doar că, iată!, Cristea îl vede pe Neghină drept candidat al PRO România la localele din vară, ipoteză explozivă, la propriu și la figurat.

Cele mai citite articole