La ce ne putem aștepta de la NetEnt în 2023?

de WTA.ro

Net Entertainment a fost fondată în 1996 în capitala Suediei și de la început s-a concentrat pe inovație și modernitate. A fost primul care a lansat un software de cazinou bazat pe Java și recent a trecut rapid și eficient la HTML5. Software-ul NetEnt a câștigat încrederea a câteva sute de portaluri de jocuri de noroc licențiate și a fost apreciat de jucători din întreaga lume.

Furnizorul depășește în mod regulat topul celor mai bune software de cazinou și a câștigat premii prestigioase în industria sa de ani de zile. După un an de succes cu multe jocuri lansate, NetEnt promite distracție și inovație și în anul 2023. Hai să vedem ce ne-a pregătit!

Cum s-a descurcat NetEnt în anul 2022?

Tehnologia folosită de NetEnt a fost inovatoare de la început. Furnizorii suedezi au fost primii care au introdus software-ul de cazinou Java, apoi au făcut o tranziție lină la Flash, iar în prezent folosesc o combinație de Flash și HTML5. 

De asemenea, acest dezvoltator de software creează, atât sloturi cu diverse teme, cât și jocuri de masă. Înainte de a începe să joci pe bani reali, poți testa aici câte dintre sloturile create de către această companie. Dacă nu sunteți un fan al sloturilor virtuale sau doriți doar să luați o pauză de la ele și să încercați ceva nou, asigurați-vă că testați cele mai bune mese de blackjack, ruletă, poker, baccarat, craps și Keno.

Anul 2022 a fost unul avantajos pentru compania NetEnt pentru că a lansat unele dintre cele mai bune sloturi ale momentului. De asemenea, compania a devenit din ce în ce mai populară în cadrul cazinourilor de top din România și din lume. Ca și în ceilalți ani, Gonzo’s Quest este unul dintre titlurile care a adunat cel mai mare public. Chiar și în anul 2022 au fost lansate jocuri celebre de la NetEnt:

  • Wonders of Christmas;
  • Superstars;
  • Cornelius;
  • Bee Hive Bonanza;
  • Space Wars 2 Powepoints;
  • Funk Master;
  • Knight Rider.

La ce ne putem aștepta de la NetEnt în 2023?

Cele mai citite articole

NetEnt se află în prezent în proces de dezvoltare a unor jocuri noi și mai inovatoare pentru 2023. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de jocuri virtuale, inclusiv jocuri de masă și sloturi. De asemenea, planifică să lanseze câteva jocuri pe bază de realitate virtuală. Acestea vor oferi jucătorilor o experiență de joc mai realistă și mai captivantă.

În plus, NetEnt se concentrează pe dezvoltarea noilor sale tehnologii, încercând să ofere jucătorilor o experiență cât mai bună. Acestea se referă la îmbunătățirea graficii, a sunetelor și a multor alte caracteristici speciale. Cel mai important, NetEnt va încerca să-și crească prezența în cazinourile din Europa și Europa de Est. Titlurile care sunt programate pentru 2023 sunt următoarele:

  • Milkshake XXXTreme – lansare 23 Februarie 2023;
  • Dead or Alive Megaways – lansare 9 Februarie 2023.

Cu toate acestea, cu siguranță, în anul 2023 ne putem aștepta la multe titluri interesante lansate de către producătorul NetEnt. NetEnt se străduiește să ofere jucătorilor săi cea mai bună experiență vizuală. Grafica sa 3D inovatoare și animațiile aduc jocurile la viață.

NetEnt adaugă mereu provocări noi și interesante în jocurile sale, cu scopul de a menține jucătorii interesați și de a-i face să se întoarcă pentru a încerca cât mai multe jocuri. Avantajul principal este că jocurile create de către pot fi jucate în cele mai bune cazinouri din România și nu numai. În plus, colaborează doar cu operatori licențiați care îndeplinesc toate cerințele de siguranță.

Concluzie

NetEnt îmbină elementele de bază ale jocurilor de cazino cu caracteristici speciale inovatoare, cum ar fi rotiri gratuite, multiplicatori, jocuri bonus.  NetEnt va continua să îşi construiască prezenţa pe piaţă prin lansarea de noi jocuri online şi crearea de parteneriate cu alte companii.

De asemenea, se aşteaptă ca compania să lanseze soluţii de jocuri virtuale avansate. Cu toate acestea, NetEnt va avea în continuare de înfruntat provocări în ceea ce priveşte concurenţa şi tehnologiile, dar, cu siguranță, le va îndeplini pe toate.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa