La Măureni a fost pusă la punct strategia pentru anul 2020! Ce planuri are primarul Filimon?

de WTA.ro

modelmic

Anul 2020 va fi un an plin la Măureni, un an în care va continua dezvoltarea comunei, este pronosticul primarului Brian Filimon, la după derularea ședinței în care a fost aprobat bugetul local pentru anul în curs. Pe lângă proiectele începute în 2019 și care vor continua anul acesta, în perioada următoare se vor deschide alte două șantiere la Măureni. Iar planurile de viitor ale administrației locale sunt și ele ambițioase.

Eu zic că în 2020 avem un buget normal, avem o mică creștere, suntem mulțumiți și de ce am primit anul acesta, de sumele repartizate. În cadrul ședinței a fost aprobată și strategia pentru anul acesta și s-au repartizat și la noi banii pe segmente și cu siguranță ne dorim ca în 2020 să creștem și noi, să dezvoltăm în continuare comunitatea și să dezvoltăm proiectele care sunt în derulare în acest moment.

Pe fonduri locale ne dorim să mai dezvoltăm puțin și partea de aspect a comunei, avem și proiectele mari care stau să înceapă, dispensarul cu cinci cabinete, terenul sintetic, adică baza sportivă. Vrem să mai amenajăm în centrul comunei o parcare frumoasă în zona dispensarului și a farmaciei, un parc la grădinița care a fost finalizată și recepționată pe fonduri de la Ministerul Educației la Șoșdea și bineînțeles să ducem la bun sfârșit canalizarea, lucrările de asfaltare pe străzi. Deja au reînceput lucrările de două săptămâni”, explică primarul Brian Filimon, care a făcut și un apel la cetățenii din Măureni, să fie în continuare uniți și să participe activ la toate proiectele dezvoltare derulate de administrația locală.

Cele mai citite articole

Săptămâna aceasta, edilul a fost prezent și la București, pentru a discuta pe marginea proiectelor pentru care și-ar dori să obțină finanțare pe viitor, cum ar fi asfaltarea străzilor care nu fost cuprinse în proiectul derulat în prezent la Măureni, modernizarea trotuarelor, realizarea unei săli de sport la Măureni sau extinderea Căminului Cultural.

„Încercăm să fim cât mai buni gospodari și să facem în fiecare an câte un proiect. Așa cum ni s-a transmis și de la București, suntem încrezători în această etapă care urmează, etapă europeană, să zic așa, 2021-2027. Vrem să fim pregătiți cu documentații, pregătiți pentru a prinde acest tren mare”, a mai adăugat Brian Filimon.

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole