Liberalii maramureseni se pregatesc de alegeri – Ionel Bogdan: “Vom avea cei mai buni candidati la alegerile locale si cel mai bun program pentru Maramures”

de WTA.ro

Biroul Permanent Judetean al PNL Maramures s-a intalnit vineri, 28 februarie, in cadrul unei sedinte in care a fost abordata, printre altele, tema alegerilor locale.

Liderul organizatiei judetene, Ionel Bogdan, a spus ca PNL va avea cei mai buni candidati la alegerile locale si cel mai bun program pentru Maramures.

“Pregatirile pentru alegerile locale, situatia organizatiilor liberale din Maramures si ultimele evolutii politice la nivel national au fost principalele teme pe care le-am discutat astazi alaturi de colegii mei din Biroul Permanent Judetean.

Cele mai citite articole

Vom avea cei mai buni candidati la alegerile locale si cel mai bun program pentru Maramures, pentru ca ne dorim sa aducem judetul nostru in primele locuri de dezvoltare in Regiunea Nord-Vest”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Foto: PNL Maramures (Facebook)

The post Liberalii maramureseni se pregatesc de alegeri – Ionel Bogdan: “Vom avea cei mai buni candidati la alegerile locale si cel mai bun program pentru Maramures” appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole