Locuitorii comunei Păulești, nemulțumiți de serviciile Rosal Prahova

de WTA.ro

Un locuitor din Păulești a semnalat faptul că Rosal nu respectă  contractul privind colectarea selectivă. Acesta a susținut faptul că societatea de salubritate ”a uitat” să lase sacii necesari pentru colectarea selectivă. Asta în condițiile în care tariful a fost majorat semnificativ în ultima perioadă.

”‼️“Dragă” #RosalPrahova , timp de 14 zile mari și late,am tot colectat,și iar am colectat…carton,plastic și hârtie!Suntem cetățeni responsabili,ce Dumnezeu! Și nici nu trebuie să vă plictisim foarte tare !!Doar din două în două săptămâni !?Și iată ,a sosit ziua cea mare…
?21 aprilie ,când ați ridicat sacul cel mare din fața porții! Dar ,ce să vezi ,”ai uitat” ,acum ,ca și altădată , să arunci peste gard ,sacul cel nou! Pentru cine nu știe ,la #Păulești așa se face ! Ce anume ? Economieeee ! La buget ! Vouă nu vă este rușine ??Anul trecut,ați mărit tariful cu 30%, pentru că nu selectăm gunoiul conform normelor europene. Și ,ce să vezi??? Oamenii s-au conformat , selectează gunoiul ca la carte ,dar nu contează ! Tu ,Rosal ,nu ești capabil să îți onorezi partea ta , contractuală ! Mai rămâne să ne ducem singuri gunoiul la groapa de gunoi , după care ,ca într-o piesă de teatru absurd ,tu să vii la poartă , să încasezi contravaloarea serviciilor … Așa ceva…Aude cineva ?????”, a scris prahoveanul pe Facebook.

Cele mai citite articole


Post-ul Locuitorii comunei Păulești, nemulțumiți de serviciile Rosal Prahova apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa