Locuitorii vor fi informați prin mesaje scurte SMS de către SPCLEP Târgu Mureș!

de WTA.ro

Locuitorii vor fi informați prin mesaje scurte SMS de către SPCLEP Târgu Mureș!

SPCLEP Târgu Mureș informează despre un nou serviciu menit să vină în sprijinul cetățeanului şi care să îl ajute să obțină în termenul cel mai scurt actul de identitate emis.

Astfel, începând din 10 februarie, cetățenii vor fi informați prin mesaje scurte SMS (la numerele de telefon furnizate la depunerea cererii pentru eliberarea actului de identitate) cu privire la emiterea şi ridicarea actului de identitate de la Ghișeul de Informații și Eliberări acte. Prin aceasta, se doreşte scurtarea termenului de eliberare a actului de identitate.

Cele mai citite articole

Tot prin mesaje scurte SMS, cetățenii vor fi atenționați înainte de expirarea termenului de valabiliate a actului de identitate cu 30 de zile, în acest fel existând posibilitatea reînnoirii în timp util a documentului.

Acest demers face parte din strategia Municipiului Târgu Mureș de a moderniza și a eficientiza serviciile prestate cetățenilor și vine în completarea celor existente: programarea on-line pentru oficierea căsătoriei în ziua și la ora dorită, programarea on-line pentru obținerea actului de identitate, programarea on-line pentru transcrierea actelor de stare civilă.

Sursa: tirgumures.ro / Foto: colaj

Cele mai citite articole