Lucrări de primăvară, în plină iarnă, ale angajaților Giurgiu Servicii Locale SA

de WTA.ro

Vremea de afară seamănă mai mult a primăvară, decât a iarnă, temperaturile – de multe ori pozitive – determinând modificări inclusiv în activitățile angajaților de la Giurgiu Servicii Locale SA.

După cum ne spunea, de curând, Silvian Dumitrache, directorul societății amintite, care are ca obiect de activitate inclusiv întreținerea spațiilor verzi din municipiu, zilele trecute angajatii Compartimentului Zone Verzi din cadrul societatii auputut fi văzuți în municipiu, efectuând activități specifice, după cum urmează: toaletare arbori cu tija pe strada Independenței, în zona Casei Județene de Pensii, zona blocurilor 60 Marița și 79 Lumina, precum și 60 Vamă. Totodată, pe șoseaua București, pe tot tronsonul cuprins între magazinul Romarta și intrarea în satul Remuș, precum și pe șoseaua Prieteniei, pe străzile Tineretului și 1 Decembrie 1918, dar și în parcurile din municipiu și la locurile de joacă s-a efectuat curățarea terenului, manual.

Angajații noștri au intervenit la curățarea terenului cu grebla în Parc Tipografie, pe Șoseaua Bucuresti (tronsonul Spital- Casa Cartii, Casa Cartii -Patibar, Patibar- Petrom, Petrom-Sanitas, Sanitas – Sunny). De asemenea, gardul viu a fost tuns în zona Bisericii Grecești – CEC Bank, Cartierele Foișor, Oinac (bl. 60 Vamă – Casa Armatei – Blocuri H, Blocuri C), Șoseaua Bălănoaiei (mai exact, zona Cimitir Sf. Gheorghe), zona Consiliului Judetean (străzile Independenței- P. Ghelmez), Cartier ANL Obor”, mai spunea Silvian Dumitrache.

Cele mai citite articole

Totodată, locurile de joacă au fost măturate, la fel s-a întâmplat și cu aleile pietonale din parcuri, în timp ce resturile vegetale, gunoiul și crengile au fost strânse și transportate la locurile de depozitare.

(Jurnal)

Cele mai citite articole