Lucrările de la Centrul de Radioterapie din Ploiești, din nou în pericol de a fi sistate

de WTA.ro

Începerea lucrărilor de construcție la Centrului de Radioterapie din Ploiești s-a aflat la un pas de a fi sistată. Asta pentru că distanța față de celelalte clădiri nu corespundea cu normele impuse, astfel că autoritățile locale au fost nevoite să ia anumite măsuri compensatorii.

Drept urmare, pe ordinea de zi a ultimei ședințe a Consiliu Local Ploiești s-a aflat un proiect în acest sens, proiect  care a fost prorogat deoarece  legislativul ploieștean  și primarul Adrian Dobre nu au dorit să și-l asume.

”Nu puteam să las acest proiect să moară din fașă, proiect la care am muncit foarte mult. Ploieștiul are nevoie de un Centru de Radioterapie și nu puteam să privesc nepăsător cum, din cauza unei semnături, nu putem face nimic. Astfel, azi am semnat o declarație pe propria răspunedere în care îmi asum că vom respecta măsurile compensatorii impuse de lege. Drept urmare, pot spune, în sfârșit, că am depățit toate piedicile și vom demara lucrările la Centrul de Radioterapie”, ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Cele mai citite articole

iată documentul cu măsurile pe care Primăria Ploiești trebuie să le ia:

 

Post-ul Lucrările de la Centrul de Radioterapie din Ploiești, din nou în pericol de a fi sistate apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa