Lucrările de renovare a pasajului subteran din incinta Stației CFR Buzău vor dura 6 luni

de WTA.ro

pasaj

Veste importantă pentru buzoienii care merg cu trenul, dar mai ales pentru locuitorii din cartierele Poștă și Mihai Viteazul. Pasajul subteran de la Gara CFR, aflat într-o avansată stare de degradare, va fi reabilitat, începând de săptămâna viitoare.

Zilele tecute, în ședința în care s-a aprobat bugetul muncipiului Buzău pentru 2020, Consiliului Local a votat un proiect care viza trecerea pasajului subteran, din proprietatea CFR SA în patrimoniul local.

Cele mai citite articole

Lucrările de revovare a pasajului subteran din incinta Stației CFR Buzău vor dura 6 luni. Valoarea investiţiei este de aproximativ 850.000 de lei, fonduri proprii ale municipiului. Lucrarea va fi executată de către Urbis Serv, societate aflată în subordinea Primăriei.

Mare parte a banilor se va duce către lucrări de tencuială și văruire, de montare a unor instalaţii de iluminare cu LED, înlocuirea sistemului de ventilaţie dar şi schimbarea instalaţiei de hidroizolare.

Pasajul subteran de la Gară a mai fost supus unor lucrări de reparații în urmă cu 7 ani, tot din fonduri proprii ale Primăriei Buzău.

Cele mai citite articole