Lucrările la proiectele Primăriei Reșița continuă! „Nu putem să blocăm total activitățile”

de WTA.ro

Lucrările la proiectele Primăriei Reșița continuă! „Nu putem să blocăm total activitățile”

modelmic

Lucrările din cadrul proiectelor derulate de Primăria Reșița pe fonduri europene sau guvernamentale, continuă. În centrul civic al municipiului de pe Bârzava au fost montate inclusiv primele dale în cadrul proiectului în valoare de aproximativ 6 milioane de euro prin care se dorește modernizarea zonei centrale. „Nu putem să blocăm total activitățile dintr-o regiune sau o țară”, este de părere primarul Ioan Popa.

Am fost în inspecție la lucrări, în centrul civic se lucrează în forță, se lucrează și pe cele șase străzi din Luncă, se lucrează și la Liceul Traian Lalescu și la Traian Vuia, se lucrează ceva mai redus pe partea de pod de la Palatul Cultural și drumul care merge în Poiana Golului. Dar se lucrează. Cam în toate lucrările pe care le avem pe fonduri europene sau pe PNDL, companiile cu care lucrăm sunt active”, a explicat recent edilul pentru Reper 24.

Cele mai citite articole

Primarul nu preconizează o încetinire a ritmului lucrărilor nici în perioada următoare.

Marea parte a muncitorilor vin pe șantier dimineața, se duc seara acasă, practic nu au ca să zic așa contacte comunitare decât în grupul lor intern și din punctul acesta de vedere eu cred că sunt destul de în siguranță. Cred că peste 2-3 săptămâni vom constata cu toții că nu putem să blocăm total activitățile dintr-o regiune, o țară și așa mai departe. Pentru că până la urmă așa cum cei care sunt specialiști în medicină o spun și au spus-o, virusul acesta nu este unul extrem de agresiv, ci are o răspândire foarte ușoară și afectează cu preponderență oameni care au alte boli și noi de fapt ar trebui să protejăm foarte foarte bine acest tip de persoane, în special persoanele vârstnice și cei care au alte boli asociate. Eu cred că în 2-3 săptămâni vom ajunge și noi la vârf în România și după aceea vom asista la o curbă descendentă”, a adăugat edilul.

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa