Magazinul care depune eforturi pentru ca toti romanii sa aiba acces la tehnologie de ultima generatie

de WTA.ro

Pe Quickmobile găsești o selecție impresionantă de telefoane, accesorii, laptopuri, tablete, gadgets, wearables și cam tot ce îți poți imagina pentru o viață super conectată la tehnologie.

Produsele disponibile momentan în exclusivitate la Quickmobile sunt noile laptopuri Macbook Pro 16 inch, Macbook Pro 14 inch 2021 si castile Apple Airpods generatia 3.

Modelele MacBook Pro din 2021 vin în opțiuni de dimensiune de 14,2 inch și 16,2 inch și sunt echipate cu ecrane mini-LED, mai multe porturi, memorie de până la 64GB și cipuri Apple silicon mai puternice, M1 Pro și M1 Max. Pe scurt, sunt cele mai bune modele de MacBook Pro până în prezent.

Noile modele de MacBook Pro de la Apple pot fi configurate cu cip M1 Pro sau cip M1 Max. Ambele cipuri dispun de un procesor cu 10 nuclee cu opt nuclee de înaltă performanță și două nuclee de înaltă eficiență, deși există un model de 8 nuclee de gamă inferioară disponibil pentru MacBook Pro de 14 inch entry-level. Există, de asemenea, un motor neuronal cu 16 nuclee în ambele cipuri.

Diferența dintre desemnarea „Pro” și „Max” se rezumă la performanța GPU-ului. M1 Pro are un GPU cu 16 nuclee, în timp ce M1 Max are un GPU cu 32 de nuclee, cu un GPU cu 24 de nuclee disponibil și ca opțiune de upgrade de nivel mediu. M1 Pro acceptă, de asemenea, memorie unificată de până la 32 GB, în timp ce M1 Max acceptă memorie unificată de până la 64 GB.

Potrivit Apple, procesorul din M1 Pro și Pro Max este cu până la 70% mai rapid decât procesorul din M1. GPU-ul din M1 Pro este de până la 2 ori mai rapid decât M1, iar GPU-ul din M1 Max este de până la 4 ori mai rapid decât M1. M1 Pro și Pro Max folosesc o arhitectură de sistem pe cip precum M1, iar M1 Pro acceptă o lățime de bandă de memorie de până la 200 GB/s, iar M1 Max acceptă lățime de bandă de memorie de până la 400 GB/s.

Modelele MacBook Pro de 14 și 16 inchi au un afișaj Liquid Retina XDR, care este un ecran mini LED cu luminozitate susținută de până la 1000 nits, luminozitate maximă de 1600 nits și un raport de contraste de 1.000.000:1. MacBook Pro de 14 inch are o rezoluție de 3024 x 1964 la 254 pixeli per inch, iar modelul de 16 inci are o rezoluție de 3456 x 2234 la 254 pixeli per inch.

Cele mai citite articole

 Apple Macbook 2021 (16 inch) și Apple Macbook 2021 (14 inch) se află în stoc.

A treia generație de AirPods adoptă un aspect în stil AirPods-Pro, cu tulpini mai scurte și un design mai conturat, care este conceput pentru a se potrivi mai bine cu majoritatea urechilor. Apple spune că AirPod-urile au fost create pentru a sta „în unghiul potrivit pentru confort”.

Pentru a oferi un sunet îmbunătățit, Apple folosește cipul H1 pentru a oferi o funcție Adaptive EQ alimentată de audio computațional. Cu Adaptive EQ, un microfon monitorizează sunetul și apoi reglează frecvențele joase și medii, astfel încât fiecare utilizator să obțină cel mai bun sunet pentru dimensiunea și forma urechii sale.

Un driver personalizat și un amplificator cu gamă dinamică înaltă lucrează împreună pentru a aduce bas puternic împreună cu frecvențe înalte curate, iar microfoanele sunt protejate cu o plasă acustică pentru a reduce sunetele vântului.

AirPod-urile acceptă AAC-ELD, un codec de vorbire care oferă calitate vocală full HD pentru apelurile FaceTime. Microfoanele care formează fascicul blochează, de asemenea, zgomotul ambiental și se concentrează pe vocea utilizatorului în timpul apelurilor și pentru comenzile Siri.

De asemenea, puteți opta pentru o astfel de pereche Apple Airpods 3, pe site-ul celor de la Quickmobile.

Vă așteptăm!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa