Mai multe furturi soluționate în județ

de WTA.ro

Mai multe furturi soluționate în județ

Activităţile specifice de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au dus la identifcarea a doi tineri, de 21 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt.

Poliţiştii au stabilit că la începutul acestei săptămâni, respectiv luni, 20 aprilie, cei doi tineri ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin alimentar din Poienile de sub Munte, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că unul dintre cei doi tineri ar fi pătruns în noaptea de 19 spre 20 aprilie într-o locuinţă din Poienile de sub Munte, de unde a sustras două telefoane mobile, precum şi alte bunuri în valoare de aproximativ 5.000 de lei. Prejudiciile au fost recuperate aproape în totalitate, potrivit IPJ.

Cele mai citite articole

În continuare se desfăşoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au identificat un tânăr de 27 de ani care l-a data de 15 aprilie a pătruns într-un atelier de tâmplărie de pe raza localităţii Bistra, de unde a sustras o maşină de înfiletat. Şi în acest caz poliţiştii au recuperat prejudiciul şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

ZiarMM

The post Mai multe furturi soluționate în județ appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa