Mai mulți șoferi beți, depistați de către polițiști pe șoselele din județul Tulcea. “Recordul” e deținut de un bărbat din Jurilovca

de WTA.ro

Nu mai puțin de opt șoferi inconștienți, care s-au urcat băuți la volanul mașinilor și o adolescentă fără permis au fost depistați și scoși din trafic de către polițiștii tulceni. Unul dintre cei care duhneau a alcool a refuzat testarea cu etilotestul și prelevarea de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În ziua de 18 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea în timp ce conducea un auto pe strada Păcii, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceiași zi, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un tânăr în vârstă de 36 de ani, din localitatea Somova, județul Tulcea în timp ce conducea un auto, pe raza localității Somova, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Greci au depistat un bărbat din municipiul Brăila în timp ce conducea un auto pe raza localității Greci, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În a doua zi de weekend, duminică 19 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Turcoaia au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fel a fost depistat și un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Niculițel, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Campionul“ cu cea mai mare alcoolemie a fost un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Jurilovca, județul Tulcea, care a fost depistat în timp ce conducea un auto pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cele mai citite articole

În Cataloi, polițiștii Postului de Poliție Frecăței, au depistat o tânără în vârstă 18 ani din localitatea Cataloi, în timp ce conducea un auto pe raza localității fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii din Topolog au avut bătăi de cap cu un bărbat de 33 de ani, din localitate care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, acesta emanând halenă alcoolică.

La solicitarea poliţiştilor, persoana în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ultimul șofer bețiv a fost depistat în noaptea de 19 spre 20 ianuarie de către polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin. Este vorba de un individ fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii tulceni au întocmit dosare de cercetare penală.

Cele mai citite articole