Mai sunt la modă pantalonii cu ștersături?

de WTA.ro

De zeci de ani, blugii au fost un element de modă universal care poate fi folosit la completarea diferitelor stiluri. Denimul cu ștersături a atras atenția pentru prima dată la sfârșitul anilor 80, pe măsură ce hard rock și heavy metal au crescut în popularitate și a fost adoptat de stiluri precum grunge și punk. Tendința a dispărut la începutul secolului XXI, pentru a reveni în stil mare și a asalta podiumurile. Timp de mai multe sezoane, ștersăturile elegante au fost un element inseparabil al noilor colecții, dar mai pot fi considerați blugii obosiți un hit al modei în anul 2022?Copiază HTML Copiază textul

Blugi veșnic vii

Pe scurt, la întrebarea de mai sus se poate răspunde: da. Acest lucru se datorează parțial popularității pantalonilor din bumbac. Varietatea croielilor și aspectul excelent fac din denim o completare perfectă atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru ținutele smart casual. Blugii cu ștersături, deși nu sunt potriviți pentru ocazii mai formale, sunt în continuare aleși de actori, muzicieni și vedete care doresc să accentueze stilurile mai îndrăznețe. La urma urmei, nimic nu pune mai mult în valoare un spirit rebel decât hainele uzate puțin. În timp ce majoritatea cămășilor, hanoracelor și jachetelor nu arată foarte bine cu tăieturi și ștersături, blugii își păstrează aspectul excelent, lucru care a atras atenția titanilor modei precum Karl Lagerfeld. În anul care vine, denimul la modă cu ștersături va rămâne o tendință importantă și nu există niciun indiciu că situația se va schimba în perioada următoare.

Cum purtăm blugii cu ștersături?

Cele mai citite articole

Alegând astfel de pantaloni, trebuie să țineți neapărat minte faptul că stilul nostru trebuie să arate natural. În caz contrar, în loc de curiozitate, vom provoca comentarii și zâmbete nu prea favorabile. Blugii noștri nu ar trebui să aibă găuri prea mari, ceea ce va face dificil ca ținuta noastră să fie tratată serios – în modă less is more. Ștersăturile cu aspect natural și găurile mici ne vor da un caracter rebel. Trebuie să ținem minte că noi purtăm hainele, nu invers. Nici cel mai bine ales stil inspirat de rockeri sau de James Dean nu ne va face un simbol al masculinității dacă ne lipsește încrederea în sine. Piesa de îmbrăcăminte arată la fel de bine pe cât ne simțim bine când o purtăm – în cazul blugilor cu ștersături acest lucru este dublu adevărat. Mai mult, atunci când purtăm astfel de pantaloni, trebuie să ținem minte că eu sunt un accent puternic în ținuta noastră, de aceea în acest caz trebuie să evităm excesul de accesorii.

Moda în mâinile dumneavoastră

Chiar dacă nu intenționăm să cumpărăm pantaloni de la cele mai mari nume din industria modei, nimic nu ne împiedică să creăm singuri o pereche de blugi stilați cu ștersături. Este suficientă o pilă de unghii sau o hârtie de șmirghel. Singurul lucru pe care trebuie să îl ținem minte este să păstrăm aspectul natural al găurilor.

Nu doar pantalonii cu ștersături sunt la modă. Încercați să combinați, de exemplu, rochiile cu o katana uzată sau o fustă mini cu găuri cu un top mulat. Ce fel de stil veți crea depinde doar de imaginația proprie. Blugii cu ștersături sunt doar o introducere în crearea de stiluri rebele și cu caracter.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa