Marele sportiv Oliwer Dobre din Caracal, text agramat pe Facebook. El recunoaște: „Nu mi-a plăcut școala”/ FOTO

de WTA.ro

Multiplul campion mondial, european și național la karate Oliwer Dobre, din Caracal, a postat, joi, un text Facebook cu mai multe greșeli gramaticale. La finalul textului, marele sportiv recunoaște deschis că nu i-a plăcut școala, context în care, în liceu, s-a aflat în situație de repetență.

Textul se vrea o profundă observație la tot ce mișcă pe grupurile de pe celebra rețea de socializare în materie de (pre) campanie electorală la nivel local și un îndemn pentru susținătorii viitorilor candidați la funcția de primar, dar și pentru aceștia din urmă, să nu se urască între ei.

Cele mai citite articole

Materialul publicat pe Facebook este presărat cu numeroase greșeli gramaticale, ortografice și de punctuație, nelipsind „celebra” virgulă între subiect și predicat. Semnatarul textului este însă conștient de carențele sale în exprimare și, la final, recunoaște că nu i-a plăcut școala și că, mai mult, în clasa a XI-a s-a aflat în situație de repetență.

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Craiova, Oliwer Dobre a fost de șapte ori campion mondial, de zece ori campion european  și tot de atâtea ori campion national la karate tradițional. El este de mulți ani antrenor la această disciplină sportivă, iar în 2017 sportivul a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Caracal.

Oliwer Dobre (sursa foto: Facebook)

Cele mai citite articole