MARIUS SCRECIU: NOI ACȚIUNI DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19

de WTA.ro

Având în vedere creșterea alarmantă a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), am decis o serie de măsuri, menite să prevină în continuare răspândirea epidemiei:

1. Am inițiat un proiect de hotărâre, pe care îl voi supune aprobării în ședința Consiliului Local de mâine, privind deblocarea bugetului destinat organizării Zilelor orașului, pentru achiziționarea de materiale igienico-sanitare și care să fie destinate celor mai vulnerabile categorii, respectiv persoanelor vârstnice, fără susținători sau cu venituri mici. De asemenea, din aceleași fonduri, dorim să venim în sprijinul persoanelor izolate, care nu își pot susține în totalitate coșul zilnic.

2. Am dispus ca, o dată cu îndreptarea vremii, echipaje speciale ale Secției Gospodărie și concesionarului spațiilor verzi, să demareze procedurile de dezinfecție în cartiere, la scările de bloc, pe platformele de gunoi menajer și pe trotuarele din jurul spațiilor de locuit.

Cele mai citite articole

3. De mâine seară, vom operaționaliza linia gratuită TELVERDE 0800-800.861, prin care vor fi preluate toate problemele întâmpinate de populație, în această perioadă, în special cele ce privesc persoanele izolate, vârstnice și care au nevoie de un sprijin real.

4. Primăria a comandat, prin Grupul de Lucru pentru Situații de Urgență, achiziționarea a 10.000 de măști și 50 de combinezoane de protecție, necesare personalului instituției, ce va deservi persoanele vulnerabile. #noimasurideprevenire#impreunavomreusi#unseverinputernic

Articolul MARIUS SCRECIU: NOI ACȚIUNI DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19 apare prima dată în DROBETA PRESS – Stiri Drobeta Turnu Severin, Mehedinti.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa