Martin Motolan, director general adjunct în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, confirmat pozitiv cu coronavirus

de WTA.ro

modelmic

 

UPDATE: Martin Motolan a fost internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Municipal din Caransebeș. Motolan spera să fie trimis la Timișoara, pentru a fi aproape de soție, dar se pare că reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin au decis ca acesta să fie tratat la Caransebeș.

…………………………………..

Cele mai citite articole

Martin Motolan, director general adjunct în cadrul Consiliul Județean Caraș-Severin, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Fostul director executiv al Direcției de Drumuri Județene Caraș-Severin se pare că s-a infectat de la soția sa, unul din cadrele medicale confirmate cu coronavirus la Spitalul Municipal din Caransebeș. Acesta este primul caz de coronavirus confirmat oficial în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Am fost testat pozitiv și acum am fost anunțat că o să vină Ambulanța să mă ducă la spital. Din câte am înțeles voi fi dus la Timișoara. Acolo este internată și soția, mă gândesc că fiind împreună, acolo mă vor duce și pe mine. Soția este de o săptămână acolo. De când a fost confirmată soția nu am mai fost nici eu la lucru. Am anunțat la Consiliul Județean care este situația și am intrat în izolare. Nu am mai fost în contact cu nimeni, doar cu persoana care îmi aducea mâncarea la geam. Sunt singur acasă, una din fete este la Timișoara, medic rezident, iar cealaltă stă cu soțul. Am fost testat luni, ieri am primit rezultatul , iar azi m-au anunțat că voi fi dus la spital”, a precizat pentru Reper 24, Martin Motolan.

Fostul primar al comunei Slatina Timiș și subprefect al județului Caraș-Severin, Martin Motolan a adăugat că se simte bine, singurul simptom de boală pe care îl are în acest moment fiind accesele de tuse.

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa