Masă Caldă pentru elevii din Copșa Mică

de WTA.ro

Masă Caldă pentru elevii din Copșa Mică

Nova Tv Medias

Începând din acest an toate unităţile de învăţământ preşcolare, şcolare şi liceale din cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică vor intra în Programul Naţional Masă Caldă în Școli.

Elevii copşeni se alătură celorlalte 100 de şcoli din ţară şi 6 din judeţul Sibiu care derulează acest program, anunță un comunicat al Primăriei Copșa Mică.

În cadrul proiectului copşean sunt înscrişi ca şi beneficiari peste 700 de preşcolari şi elevi (de la grădiniţă până la liceu). Aceștia vor beneficia, începând cu acest trimestru, de o masă caldă.

Cele mai citite articole

Vineri, vicepremierul Raluca Turcan a vizitat Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică. S-au purtat discuții cu oficialităţile locale şi persoanele din conducerea liceului despre implementarea acestui proiect.

Masă Caldă pentru elevii din Copșa Mică
Vicepremierul Raluca Turcan la Copșa Mică

Programul „Masă caldă în şcoli”a fost iniţiat în anul 2016 la nivel naţional. Acesta prevede ca elevii din şcolile participante să beneficieze de o masă caldă în cadrul instituţiei de învăţământ. La nivel judeţean mai beneficiază de acest proiect doar unităţi de învăţământ din Sibiu, Avrig, Sălişte şi Boiţa.

Articolul Masă Caldă pentru elevii din Copșa Mică apare prima dată în Nova Tv Medias.

Cele mai citite articole