Mașină de Poliție, în drum spre Timișoara dinspre Teleorman, zdrobită într-o coliziune in lanț în Banat

de WTA.ro

O maşină de Poliţie din Teleorman, aflată în misiune, în drum spre Timișoara, a lovit o autoplatformă care cicula din sens opus, iar ofiţerul de poliţie se află în stare gravă la spitalul din Caransebeş.

Autospeciala Poliţiei avea semnalele luminoase şi acustice pornite şi însoţea o ambulanţă care se îndrepta spre Timişoara. Accidentul a avut loc miercuri.

Într-o depăşire, aceasta a acroşat autoplatforma al cărui şofer a ieşit puţin din coloană. În ambulanţă se afla un pacient care trebuia să ajungă la Gătaia.

La spital a fost transportat și un cetățean străin, care era șoferul autoplatformei.

La locul accidentului au ajuns şi echipajele de pompieri, dar nu a fost nevoie de descarcerarea victimelor, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic, Adrian Manef.

Cele mai citite articole

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier petrecut pe DN 6, unde au fost implicate 3 autovehicule. La faţa locului au fost direcţionate două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Caransebeş, cu o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare.

Nu au fost persoane încarcerate, dar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Caransebeş.”

„Din primele informații, o ambulanță care se deplasa în direcția Caransebeş, transportând un bolnav psihic la un spital din județul Timiș, ar fi efectuat o manevră de depășire, intrând în coliziune cu o autoplatformă care circula pe sensul opus.

Autospeciala de Poliție condusă de un polițist din cadrul IPJ Teleorman, aflat în misiune de însoțire a acesteia, ar fi efectuat o manevră de depășire similară lovind frontal cu partea stângă aceeași autoplatformă, ulterior fiind proiectata intr-un ansamblu TIR care circula in aceeași direcție de mers.

Din accident a rezultat rănirea polițistului care a fost transportat la spital, iar în acest moment i se acordă îngrijiri medicale de specialitate”.

sursa:Radio Reșița

Cele mai citite articole