Masuri importante luate de CJSU Maramures: Program diferentiat la cumparaturi si alte interdictii

de WTA.ro

CJSU Maramures a hotarat ca incepand cu data de 25 martie, pe teritoriul judetului sa fie impuse mai multe restrictii pentru prevenirea imbolnavirii cu coronavirus.

Vezi mai jos detalii:

Art. 1 Pe teritoriul judetului Maramures este interzisa circulatia persoanelor in afara locuintei/gospodariei, cu exceptia urmatoarelor motive: deplasarea in interes profesional, inclusiv intre locuinta/gospodarie si locul/locurile de desfasurare a activitatii profesionale si inapoi; deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acopera necesitatile de baza ale persoanelor si animalelor de companie/domestice, precum si bunuri necesare desfasurarii activitatii profesionale; deplasarea pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta; deplasarea din motive justificate, precum ingrijirea/insotirea copilului, asistenta persoanelor varstnice, bolnave sau cu dizabilitati ori deces al unui membru de familie; deplasari scurte, in apropierea locuintei/gospodariei, legate de activitatea fizica individuala a oamenilor si nevoilor animalelor de companie/domestic, iar toate aceste recomandari trebuie privite, din acest moment, ca obligativitati sau interdictiii (…).

Cele mai citite articole

Art. 2. Potrivit statisticilor din tarile care au inregistrat foarte multe victime infectate cu coronavirusul COVID-19, categoria cea mai vulnerabila o reprezinta populatia cu varsta de peste 60 ani. In acest sens, se instituie un program diferentiat pe categorii de varsta privind accesul maramuresenilor in magazine alimentare, hypermarket-uri, farmacii. In acest context persoanele cu varsta de peste 60 ani vor efectua cumparaturile in intervalul 7-11.00, urmand ca, de la ora 11 si pana la inchiderea magazinelor, cumparaturile sa fie realizate de persoanele sub 60 ani.

Art. 3 Se transmite o adresa la Ministerul Afacerilor Inetrne pentru implementarea imediata a verificarii accesului vehiculelor si persoanelor care intra in Maramures, la toate punctele de intrare in judet, prin constituirea de filtre operationale.

ZiarMM

The post Masuri importante luate de CJSU Maramures: Program diferentiat la cumparaturi si alte interdictii appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa