Meciul Gloria – Herning-Ikast din sferturile Cupei EHF, sold out. Horațiu Pașca: Nu avem nimic de pierdut

de WTA.ro

Meciul Gloria – Herning-Ikast din sferturile Cupei EHF, sold out. Horațiu Pașca: Nu avem nimic de pierdut

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă pe teren propriu cu Herning-Ikast Handbold din Danemarca, în prima manșă a sferturilor Cupei EHF.

Partida se va disputa duminică 1 martie, la Sala Polivalentă din Bistrița, de la ora 18.00, și va fi transmisă în direct pe TVR 1 și TVR HD.

Cele mai citite articole

Biletele puse în vânzare, vineri online și sâmbătă la casa de la Sala Polivalentă, s-au epuizat rapid. ”Vă mulțumim pentru interesul acordat partidei noastre din sferturile de finală ale Cupei EHF! Biletele s-au epuizat! Ne exprimăm încă o dată regretul că nu beneficiem de o sală mult mai mare care să ne permită vânzarea unui număr mai mare de bilete. Mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat CS Gloria 2018.

”Ikast este o echipă foarte puternică fizic, după stilul de joc nordic 100%, în care relațiile de 1/1 și 2/2 sunt prioritare ca filosofie de joc. Viteza de deplasare și de pasare sunt de asemenea puncte forte ale echipei daneze. Vom fi foarte atenți. Trebuie să jucăm foarte aproape de adversar pentru a nu le permite să își pună în valoare atuurile. Meciul este extrem de dificil, însă Gloria nu are nimic de pierdut. Am plecat în această ediție a Cupei EHF cu gândul de a strânge puncte pentru România și a face cinste handbalului românesc. Am reușit 7 puncte importante. Sper să nu fie ultimele”, a declarat antrenorul Gloriei, Horațiu Pașca.

”Știam puține despre Gloria înainte de a vedea meciurile cu Odense. Să bați o echipă bună ca Odense arată o anumită calitate. Gloria are o defensivă foarte agresivă și ne așteptăm la o luptă dură din punct de vedere fizic. Apărarea noastră trebuie să fie la înălțime, iar ritmul nostru de joc trebuie să fie ridicat. Cred că șansele de calificare sunt de 60-40 în favoarea noastră”, spune antrenorul echipei daneze, Mathias Madsen.

La prima participare în cupele europene, Gloria a obținut o calificare senzațională de pe locul 2 dintr-o grupă cu Odense, Erd și Lublin, în timp ce Herning-Ikast, semifinalistă anul trecut în Cupa EHF, a câștigat grupa cu Lada, Storhamar și Bietigheim, însă cu cel mai mic număr de puncte (7) dintre toate echipele care au terminat pe locul 1.

Echipa bistrițeană ocupă în acest moment locul 6 în Liga Florilor, în timp Herning-Ikast se află pe poziția a 5-a în campionatul Danemarcei.

Returul de la Ikast este programat duminică 8 martie, ora 16.30.

Cele mai citite articole