Medalii pentru dansatorii mureșeni

de WTA.ro

Pe lângă noul tiltu de campion național obținut de reghineanul Rareș Cojoc, al 18-lea al carierei sportivului legitimat la Dansul Viorilor din municipiul mureșean, dansatorii sportivi mureșeni au mai obținut și alte clasări pe podium și prezențe în cadrul întrecerilor desfășurate în Sala Sporturilor din Focșani. Rareș Cojoc a reușit această performanță alături de partenera Andreea Emilia Matei, moldoveanca legitimată la clubul bucureștean Pas în Doi, la secțiunea Standard a categoriei 19-35 de ani, performanță prezentată anterior (foto 2).

Un al doilea titlu național l-a cucerit o a doua pereche de la

Dansul Viorilor. Este vorba despre perechea Andrei Claudiu Sasebeș- Diana Botărel, care a urcat pe prima treaptă a podiumului la secțiunea Latino a categorei 12-13 ani (foto 1). La aceeași categorie a secțiunii colegii lor de la clubul reghinean Andrei Nicolae Crișan și Iulia Alexia Ababei au reușit calificarea în finală, unde au încheiat pe locul V.

Foștii campioni, aproape de un nou titlu

Foarte aproape de un nou titlu s-a aflat și perechea târgumureșenilor Paul Moldovan-Cristina Tătar, în prezent la clubul Sportlight Dance. Multipli campioni naționali la secțiunea Latino, pe care au dominat-o de cînd evoluau la categoria de vîrstă 14-16 ani și foști campioni mondiali, târgumureșenii au urcat pe treapta a doua a podiumului în finala de la categoria 19-35 ani, câștigată de perechea clubului Dance Spirit Timișoara alcătuită din Alexandru Ionuț Miculescu și Andra Păcurar.

Cele mai citite articole

O dublă prezență în finale a reușit la categoria 10-11 ani perechea dansatorilor sportivi de la Dance Art Târgu Mureș Arnold Nagy-Hannah Gombos. Ei au reușit calificarea în finalele categoriei lor de vârstă la ambele secțiuni, ocupând locul 6 atât la Standard, cât și la Latino.

O altă dublă prezență în finală a reușit și o a patra pereche care a reprezentat clubul Dansul Viorilor Reghin, la cea mai mică dintre categoriile de vârsă, cea de sub 9 ani. Este vorba despre perechea

Vasile Horea Soporan Gliga-Mira Maura Toncean (în foto 3), care a încheiat competiția pe locul 5 la secțiunea Latino și pe 8 la Standard.

Un bilanț care confurmă valoarea cluburilor de dans sportiv mureșene, într-o disciplină care se bucură de o mare popularitate și puternic avânt în România.

Post-ul Medalii pentru dansatorii mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole