Medicii de familie din Dej au primit echipamente de protectie de la Marius Minzat

de WTA.ro

Medicii de familie din Dej au primit echipamente de protectie de la Marius Minzat

Alaturi de cadrele medicale din spitale, medicii de familie din intreaga tara se afla in “linia întâi” in lupta impotrivia noului coronavirus. Cu toate ca de cele mai multe ori ei sunt cei care intra prima data in contact cu bolnavii de COVID-19, medicii de familie au fost lasati la coada celor care au primit echipamente de protectie adecvate. Si cei din Dej nu fac deloc exceptie. Tocmai de aceea, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, dejeanul Marius Minzat, a sprijinit 16 medici de familie din Dej cu echipamente de protectie.

“In urma unei discuții din cursul săptămânii trecute cu medicul meu de familie , am identificat unele din cele mai acute probleme pe care le au medicii dejeni în această perioadă de pandemie COVID-19.
Mai ales acum, când trecem printr-o situație excepțională în care personalul medical reprezintă o resursă extrem de limitată, sunt foarte determinat în a susține eforturile acestor medici aflați în prima linie.Am identificat cu ajutorul doamnei doctor, 16 cabinete medicale destinate medicinei de familie din Dej, pentru care am achiziționat echipamente de protecție complete, ce urmează să le deservească nevoile pentru următoarele 30 de zile. Le mulțumesc pe această cale doamnei doctor (care a dorit să își păstreze anonimatul) și tuturor medicilor de familie pentru eforturile depuse în lupta cu această pandemie COVID-19, pentru ca noi să continuăm să ne păstrăm sănătatea” a transmis Marius Minzat.

Cele mai citite articole

The post Medicii de familie din Dej au primit echipamente de protectie de la Marius Minzat appeared first on Dejeanul.ro Suntem deja acolo !.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa